پنج عامل موفقیت برای مدیریت نوآوری شما

دیجیتالی شدن مزایای زیادی برای مدیریت نوآوری به همراه داشته است . شرکت‌ها انعطاف‌پذیرتر، سریع‌تر و مؤثرتر از همیشه کار می‌کنند. اگر کارکنان از اصول همکاری برای اجرای مشترک پروژه های نوآوری استفاده کنند ، استراتژی های نوآوری را می توان به طور مؤثرتری اجرا کرد . در این پست با پنج عامل مهم موفقیت برای مدیریت نوآوری خود آشنا خواهید شد.

موانع مدیریت نوآوری موفق

بسیاری از پروژه های جدید در مدیریت نوآوری راه اندازی شده اند:

  • سازمان ها محصولات نوآورانه ، نوآوری های فرآیندی و مدل های کسب و کار دیجیتال را توسعه می دهند .
  • آنها خدمات و پشتیبانی مشتری را از طریق نوآوری های خدماتی بهبود می بخشند .
  • آنها یک فرهنگ شرکتی از نوآوری ایجاد می کنند ایجاد می کنند .

اما به این سادگی نیست. بسیاری از شرکت ها پروژه های نوآوری را در مدیریت نوآوری آغاز می کنند. تیم های نوآوری با انگیزه کامل به کار خود می پردازند. و سپس – کسب و کار روزانه در این بین قرار می گیرد.

  • اندازه تنها تیم نوآوری که اخیراً سوگند خورده است به طور موثر در حال کاهش است.
  • مهلت های توافق شده قبلی برای نقاط عطف فراموش می شوند.
  • پروژه محکوم به شکست است.

خبر خوب: راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید پروژه خود را ذخیره کنید (یا در وهله اول آن را به آن نقطه نرسانید). می توانید در این مقاله متوجه شوید که آنها چه هستند.

عامل موفقیت 1 : راه خود را برای خروج از بن بست ها در مدیریت نوآوری ابداع کنید!

“ما همیشه این کار را به این روش انجام داده ایم” – بیانیه ای که تقریباً در هر پروژه نوآوری به بن بست می رسد.

  • هر جا که کارمندان ایده های غیر متعارف تولید کنند ، پروژه های نوآوری می توانند ظهور کنند، رشد کنند و شکوفا شوند.
  • گفتگوی باز را ترویج دهید. برای تغییر آماده باشید. ایده ها را نادیده نگیرید زیرا در ابتدا عجیب به نظر می رسند.
  • اغلب این ایده‌های «عجیب‌انگیز» رویکردهای خوبی برای غلبه بر موانع هستند.

عامل موفقیت 2 : مدیریت نوآوری به دانش افراد خارجی نیاز دارد!

مدیریت نوآوری همپوشانی های زیادی با مدیریت دانش دارد. این رشته ها با هم یک محرک واقعی برای نوآوری هستند. وجه اشتراک آنها: مدیریت دانش و مدیریت نوآوری فقط در شرکت هایی وجود دارد که نیروی کار دانش خود را به اشتراک می گذارد.

  • چالش های خود را برای بحث عمومی مطرح کنید!
  • از دیگرانی که به نظر می رسد هیچ ارتباطی با پروژه ندارند، ورودی دریافت کنید!
  • راه حل های غیر متعارف را از خارجی ها بخواهید!

اگر دانش موجود خود را در تمام بخش‌ها در دسترس قرار دهید، این مبنایی برای نوآوری خواهد بود. همه رویکردها مورد تردید و بازاندیشی قرار خواهند گرفت. پروژه نوآوری دوباره شروع می شود.

عامل موفقیت 3 : انگیزه و الهام بخشیدن به تیم های نوآوری!

یک پروژه نوآوری در مدیریت نوآوری اغلب به نتیجه نمی رسد زیرا کسب و کار روزانه شما را ناراحت می کند. نتیجه: علاقه افراد درگیر در این پروژه بیشتر و بیشتر کاهش می یابد. چالش این است که تمام افراد درگیر در پروژه را متمرکز نگه دارید.

چطور از پسش برمیای؟ از طریق ایده پردازی منظم ، الهام و انگیزه. یکی از راه‌های انجام آن: یک قرار در هفته را در تقویم نیروی کار برای یک جلسه طوفان فکری نوآوری مسدود کنید. ایده ها و بحث های جدید سنگ بنای هر پروژه نوآوری موفق است.

در ضمن، گفتگوی داخلی را می توان در هر زمان با یک وب سایت هوش نوآوری innosight تشویق کرد . هر کاربر می تواند بلافاصله ایده ای ایجاد کند که از آن یک بحث پر جنب و جوش رشد می کند.

اکنون در مورد وب سایت هوش نوآوری innosight بیاموزید!

عامل موفقیت 4 : نقاط عطف مشخصی را برای خط لوله نوآوری خود تعیین کنید!

معمولاً یک پروژه نوآوری در به اصطلاح Fuzzy Front-end of Innovation با خلاقیت و طوفان فکری زیاد شروع می شود. اما اگر این پروژه متوقف شود زیرا به نظر می رسد الهام از بین رفته باشد، چه؟ در چنین مواردی، تعریف یک هدف اصلی نوآوری، تبدیل آن به یک نقشه راه نوآوری و تعریف معیارهای قابل اندازه گیری واضح نوآوری منطقی است.

به عنوان اولین گام در فرآیند نوآوری ، این نقاط عطف به عنوان یک راهنما برای همه دست اندرکاران عمل می کند. نقاط عطف هم نقطه شروع و هم نقطه جهت گیری برای پروژه های نوآوری موفق هستند. در  وب سایت هوش نوآوری innosight اینها را می توان به راحتی تعریف کرد.

عامل موفقیت 5 : به بهترین نمونه های عملی تکیه کنید!

به اشتراک گذاری دانش اولین گام برای خلاقیت بیشتر در هر شرکتی است. با ارائه بهترین نمونه‌های عملی در مدیریت نوآوری، تبادل دانش را ترویج می‌کنید – و به تیم خود الهام می‌بخشید.

  • بهترین نمونه های عملی را از مدیریت نوآوری خود انتخاب کرده و به اعضای تیم خود ارائه دهید. این انگیزه ایجاد می کند و نشان می دهد که قبلاً در شرکت شما از طریق پروژه های نوآوری به دست آمده است.
  • همکاران را تشویق کنید تا بهترین داستان‌ها را از شرکت‌های دیگر ارائه کنند. حتی کارآموز هم قطعا داستان های هیجان انگیزی برای گفتن دارد.
  • در وبلاگ نوآوری داخلی شرکت، بهترین تجربیات را در اختیار همه کارکنان قرار دهید. این را می توان در وب سایت هوش نوآوری innosight نیز یافت.

به محض اینکه از روش های موفق شرکت های دیگر استفاده می کنید، مجموعه ایده ها دوباره شروع به جوشیدن می کند. از موفقیت‌های شرکت‌های دیگر – یا حتی خودتان – برای پیشبرد پروژه‌های نوآوری و ترویج گفتگوی مستقیم استفاده کنید.

ایجاد فرهنگ نوآوری با نرم افزار مدیریت نوآوری

مدیریت نوآوری با فرهنگ نوآوری می ایستد و سقوط می کند . هر کسی که بتواند کارکنان خود را به طور فعال در مدیریت نوآوری مشارکت دهد – برنده است. و دقیقاً از طریق پنج نکته ذکر شده در بالا به دست می آید.

یک نرم افزار مدیریت نوآوری مانند وب سایت هوش نوآوری innosight به شما کمک می کند تا گفتگوی باز را در شرکت خود ترویج دهید. به کارکنان فضایی برای دسترسی به دانش گذشته، اشتراک گذاری و جمع آوری ایده های جدید و توسعه پروژه های نوآوری موجود ارائه می دهد.

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *