پنج عامل موفقیت شرکت های بسیار نوآوری

هنگام اجرای نوآوری ها، شرکت ها اغلب این سوال را از خود می پرسند: چه چیزی مهم تر است؟ آیا این فرآیند نوآوری است یا فرهنگ نوآوری یک شرکت؟ پاسخ‌ها توسط مطالعه مدیریت نوآوری ما ارائه شده  است . فرآیندها ابزارهایی برای کانال‌بندی و مرتب‌سازی پروژه‌های نوآوری از تولید ایده  تا اجرای موفق هستند. با این حال، شرکت ها با ایجاد یا تعریف فرآیند به ایده های کارکنان خود دسترسی ندارند. ایده ها از طریق ارتباطات، تبادل و آزادی – همراه با استانداردهای بالا – ترویج می شوند. در مطالعه رایگان ما، متوجه خواهید شد که شرکت های بسیار نوآور چه ویژگی هایی دارند و چگونه می توانند با ایجاد فرهنگ نوآوری قابلیت نوآوری خود را افزایش دهند.

مطالعه علمی فرهنگ نوآوری شرکت ها

هدف مطالعه ما در مورد فرهنگ نوآوری این بود که بفهمیم شرکت های بسیار نوآور برای ترویج نوآوری در سازمان خود چه می کنند و چگونه ساختارهای تجاری و کاری را برای انجام این کار ایجاد کرده اند. بیش از 300 مطالعه دانشگاهی برای مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفت. سوالات به شرح زیر بود:

ایده های جدید از کجا در شرکت می آیند؟ ایده ها چگونه در شرکت تولید می شوند؟

  • ساختار سازمانی : چگونه شرکت اطمینان می دهد که ایده های جدید می توانند در سازمان توسعه یابند؟ چگونه شرکت تضمین می کند که ایده های جدید در ساختار گیر نمی کنند؟
  • سبک رهبری : مدیران چگونه کارکنان خود را به تفکر خلاق ترغیب می کنند؟ اصول کلیدی رهبری در سازمان چیست؟
  • کارمندان : شرکت کدام کارمندان را استخدام می کند؟ چگونه شرکت تنوع را در تیم ها تضمین می کند؟ کارکنان در چه محیطی کار می کنند؟
  • ابزارها و روش ها : شرکت از چه نوع روش هایی برای تولید ایده های جدید استفاده می کند؟

در این پست با مهمترین عوامل موفقیت آشنا می شوید. شما می توانید در مورد پایه علمی بخوانید.

عامل موفقیت 1 : درک متفاوت از نوآوری

شرکت هایی که ما تجزیه و تحلیل کردیم، خلاقیت را عمیقاً در DNA خود جای داده اند. ابزارها و فرآیندها برای شروع فرآیندهای تفکر خلاق نیستند، بلکه برای حمایت از آنها به بهترین شکل ممکن عمل می کنند. چندین شرکت با استفاده از نرم افزار مدیریت ایده مدرن  و نرم افزار مدیریت نوآوری از این امر پشتیبانی می کنند . این ابزارها به آنها اجازه می دهد تا نوآوری را در سازمان خود ترویج کنند.

عامل موفقیت 2 : ریسک پذیری به عنوان ارزش شرکتی

شرکت های بسیار نوآور، ریسک کارآفرینی را به عنوان یک ارزش تثبیت کرده اند. کارمندان برای ریسک کردن به چالش کشیده می شوند. از آنها انتظار می رود که مسیرهای جدید را کشف کنند، آنها را امتحان کنند و به سادگی سعی کنند مفاهیم تجاری جدید، مفاهیم فناوری جدید یا حوزه های کاربردی جدید را بیابند.

عامل موفقیت 3 : مشتری مداری

شرکت های بسیار نوآور به شدت مشتری مدار هستند. آنها به دقت به آنچه مشتریانشان انجام می دهند نگاه می کنند، می پرسند که به چه چیزی نیاز دارند و در نظر می گیرند که تا چه حد می توانند پتانسیل بهبود پیدا کنند. آنها دائماً به دنبال روند هستند تا نه تنها بتوانند پیشرفت های مشتریان خود را دنبال کنند، بلکه در صورت امکان دو یا سه قدم جلوتر باشند.

عامل موفقیت 4 : رهبری نوآوری

شرکت های بسیار نوآور با سبک مدیریتی متفاوت از سایر شرکت ها مشخص می شوند. اعتماد عامل مهمی است. به کارمندان وظایف داده می شود و روشی را انتخاب می کنند که در آن این وظایف اجرا شوند. در پایان، از کارکنان انتظار می رود که مسئولیت شخصی زیادی را بر عهده بگیرند. مکانیسم‌های کنترل متعارف اغلب در این شرکت‌ها یافت نمی‌شوند یا فقط به میزان بسیار محدودی یافت می‌شوند. مدیران تمایل دارند عملکرد حمایتی و تسهیل کننده داشته باشند.

عامل موفقیت 5 : نوآوری بر کل شرکت تسلط دارد

در شرکت های بسیار نوآور، نوآوری در همه چیز نقش دارد: انتخاب کارکنان، طراحی انگیزه، پاداش، رفتار رهبری و بسیاری موارد دیگر. شرکت‌هایی هستند که یک سیستم تقریبا برابری‌خواهانه ایجاد کرده‌اند که در آن سلسله‌مراتب کلاسیک عملاً دیگر نقشی ندارند. اما در سیستم های سلسله مراتبی نیز فرصت هایی برای ایجاد فرهنگ نوآوری وجود دارد. از سال 2007، گروه هندی تاتا بر یک رقابت نوآوری غیرمعمول تکیه کرده است که در آن نه تنها از بهترین و موفق ترین نوآوری ها تقدیر می شود، بلکه از آنهایی که شکست می خورند نیز تقدیر می شود. این شرکت برای نوآوری که به طور جدی امتحان شده اما شکست خورده جایزه می دهد.

هدف مطالعه ما، که می‌توانید از اینجا دانلود کنید، این است که شما را نسبت به اینکه چگونه فرهنگ نوآوری مبتنی بر موفقیت در سراسر شرکت و فراتر از آن ایجاد می‌شود، حساس کند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *