7 مرحله فرایند یک نوآوری خوب

7 مرحله فرایند یک نوآوری خوب

یک فرآیند در مدیریت نوآوری، یک چارچوب روشن برای توسعه یک چیز جدید ایجاد می کند. بیاموزید که فرآیند نوآوری شما باید کدام 7 مرحله را در نظر بگیرد.

یک پروژه نوآوری را می توان به فازهای خاصی تقسیم کرد که تکرار می شوند.

توسعه محصولات، خدمات یا مدل‌های کسب‌وکار جدید از نظر فرآیند بسیار خاص نیست. یک پروژه نوآوری را می توان به فازهای خاصی تقسیم کرد که تکرار می شوند. بنابراین فرآیندها نقش مهمی در اجرای ساختاریافته و سیستماتیک پروژه‌ها در مدیریت نوآوری دارند.

من به شما نشان خواهم داد که یک فرآیند نوآوری باید شامل 7 مرحله باشد و چگونه با هم تعامل دارند. 

دکتر سعید جوی زاده (2)

آنچه بیشتر در فرآیندهای نوآوری فراموش می شود

یک فرآیند نوآوری معمولاً با شروع ایده و پایان دادن به معرفی بازار ترسیم می شود. این نقطه ضعف اکثر فرآیندهای تیم نوآوری است. بنابراین، من می خواهم قبل از اینکه به 7 مرحله یک فرآیند نوآوری به طور مفصل نگاه کنیم، دقیقاً در ابتدا به این نکته بپردازم.

اهداف مدیریت نوآوری را تعریف کنید

ابتدا فرآیند نوآوری را با ایده پردازی شروع نکنید ، بلکه با تعریف اهداف نوآوری. اهداف فردی باید به وضوح در هماهنگی با استراتژی شرکت تعریف شوند. به عبارت دیگر:

  • چه نوع نوآوری را دنبال می کنیم؟
  • تمرکز کجاست؟
  • سطح نوآوری باید چقدر بالا باشد؟
  • چه تعداد نوآوری در کدام حوزه ها دنبال می شود؟

انتخاب اهداف خاص نوآوری نقطه شروع فرآیند نوآوری را مشخص می کند و راهبردها و مراحل فرآیند ناشی از آن (تولید ایده، مفهوم، توسعه و غیره) را مشخص می کند.

آخرین مرحله از فرایند نوآوری

علاوه بر این، فرآیند نوآوری نباید با معرفی بازار به پایان برسد – در عوض باید یک مرحله کمال ادغام شود، زیرا اقدامات بهبود زیادی در سال اول پس از معرفی بازار مورد نیاز است. بازخورد از مشتریان و کاربران به طور خاص در نظر گرفته شده و یکپارچه شده است. در نتیجه کیفیت راه حل به سطح بعدی ارتقا می یابد.

7 مرحله در فرایند نوآوری

 

InnovationsProzess 7 Phasen en 

بر اساس این مقدمات، علاوه بر اهداف نوآوری به عنوان یک جزء فراگیر فرآیند، اساساً می توان 7 مرحله را در فرآیند نوآوری شناسایی کرد. بین مراحل جداگانه، همیشه نیاز به یک تصمیم (که با فلش های قرمز در شکل نشان داده شده است) برای حرکت به مرحله بعدی است:

  1. تعریف حوزه های جستجوی استراتژیک
  2. ایده پردازی
  3. فاز مفهومی
  4. توسعه
  5. ساخت / اجرا
  6. معرفی بازار
  7. کمال کردن

این 7 مرحله از یک فرآیند نوآوری باید توسط تیم شما زنده شود، زیرا هر روشی برای هر سازمانی مناسب نیست. “جان بخشیدن به فرآیند” به این معنی است که شما باید به روش ها و ساختارهای پشت آن نیز فکر کنید.

دکتر سعید جوی زاده (2)

سه گانه موفق: فرآیند – روش – ساختار

علاوه بر فرآیند به معنای محدودتر، فرآیند نوآوری شامل روش نوآوری و ساختار نوآوری نیز می شود. بنابراین، هر مرحله در فرآیند نوآوری (WHAT) شامل روش‌های مربوطه (HOW) و ساختارها (WHO) است.

مثال – “مرحله مفهومی” در مدیریت نوآوری:

  • آنچه در حال اجرا است:  مرحله مفهوم در مورد ابداع مفاهیم مناسب از ایده های قبلی است.
  • نحوه اجرا : ابزارها و روش های مختلفی را می توان در فاز مفهومی فرآیند نوآوری مورد استفاده قرار داد. به عنوان مثال، روش کاربر اصلی، طراحی خدمات، یا ارتقاء فناوری.
  • WHO تصمیم می گیرد:  در یک فرآیند نوآوری عملکردی، به وضوح مشخص می شود که چه کسی در شرکت مسئول هر مرحله است.

این سه سطح نیاز به هماهنگی مناسب با یکدیگر برای اطمینان از طراحی کل نگر فرآیند نوآوری دارند.

فرآیندهای نوآوری باید با زمان حرکت کنند

مانند هر فرآیند دیگری در یک سازمان، فرآیند نوآوری نیز باید تکامل یابد. در طول پروژه‌های نوآوری، شما و تیم نوآوری‌تان ممکن است کشف کنید که چگونه باید فرآیند را با مدیریت نوآوری خود هماهنگ کنید.

به همین ترتیب، روش‌ها یا ابزارهای جدید (مثلاً در مدیریت ایده یا معیارهای نوآوری) می‌توانند کار را در بخش نوآوری تغییر دهند. به عنوان مثال، امکانات ارائه شده توسط هوش مصنوعی (AI)، نحوه حل وظایف مدیریت نوآوری را در آینده تغییر می دهد. افزایش سناریوهای کاربردی برای هوش مصنوعی را می توان در فرآیند نوآوری یافت.

دکتر سعید جوی زاده (2)

استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند نوآوری

بنابراین یک فرآیند نوآوری آینده نگر خود با زمان حرکت می کند و منعکس کننده استفاده از فناوری های جدید است. هوش مصنوعی می‌تواند بر مراحل فرآیند نوآوری تأثیر بگذارد:

  1. عوامل مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی می توانند شما را در کل فرآیند نوآوری (یا مراحل انتخابی فرآیند) راهنمایی کنند.
  2. ابزارهای نوآوری هوش مصنوعی می توانند پیش بینی داده ها را انجام دهند و پیش بینی کنند. این باعث کاهش تلاش دستی در تیم نوآوری می شود.
  3. ابزارهای آموزش‌دیده ویژه هوش مصنوعی می‌توانند به انتخاب ایده و تصمیم‌گیری کمک کنند.
  4. از طراحی مولد می توان برای ایجاد سریع انواع مختلف پیش نویس ها یا نمونه های اولیه استفاده کرد.
  5. ایجاد تجزیه و تحلیل گروه هدف یا نقشه برداری شخصیت تغییر خواهد کرد. دلیل آن این است که هوش مصنوعی می تواند برای جستجوی حجم زیادی از داده های پویا برای ساختارهای شباهت، اتصالات متقابل و روندها و ایجاد شخصیت های زنده استفاده شود.

نتیجه گیری: 7 مرحله یک فرآیند نوآوری 

یک فرآیند نوآوری کل نگر با اهداف نوآوری همسو می شود و به طور هدفمند مرحله ای از کمال را ادغام می کند که در خدمت اصلاح و انطباق است. هر مرحله باید یک فرآیند ساختاریافته را دنبال کند که روش‌ها و مسئولیت‌های تصمیم‌گیری مناسب را ایجاد می‌کند.

ارزیابی مداوم در هر مرحله از فرآیند نوآوری، منابع را قادر می سازد تا در تیم تحقیق و توسعه و نوآوری به صورت هدفمند به کار گرفته شوند و فعالیت نوآوری بر نوآوری های امیدوارکننده متمرکز شود. همچنین باید مراقب تغییرات در کار خود بود.

با یک فرآیند نوآوری که یک رویکرد جامع را برآورده می کند، یک گام مهم برای قدرت نوآوری بیشتر انجام می شود. با این حال، کسانی که مسئول نوآوری هستند باید آگاه باشند که این تنها یک جنبه را برآورده می کند. در مقاله زیر، خواهید آموخت که شما به عنوان یک تصمیم گیرنده باید چه چارچوبی ایجاد کنید تا سازمانتان به طور کلی نوآور شود: خانه نوآوری:خانه نوآوری: اینگونه است که مدیران عامل شرکت خود را نوآور می کنند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *