چالش نوآوری – راهنمای کامل


چالش نوآوری چیست؟

چالش نوآوری  یک کمپین جمع آوری ایده با زمان محدود است که بر یک موضوع خاص تمرکز دارد. بسته به رویکرد انتخاب شده، چالش ها می توانند از چند روز تا چند ماه ادامه داشته باشند. مخاطبان هدف از کارمندان تا شرکا و مشتریان از جمله ترکیبی از آنها متفاوت است. موضوع مسابقه اغلب بر اساس اهداف استراتژیک سازمان و نیازهای رهبران انتخاب می شود.

 

مراحل اصلی پروژه چالش عبارتند از:

  1. اسپانسر و موضوع را پیدا کنید
  2. مخاطب را تعیین کنید
  3. چالش را برنامه ریزی کنید
  4. یک پلت فرم را انتخاب کنید
  5. راه اندازی چالش
  6. مجموعه ایده
  7. پردازش و ارزیابی ایده
  8. تصمیم گیری و جایزه
  9. ارتباط پس از پروژه

مراحل چالش نوآوری

در ادامه مقاله با جزئیات بیشتری به هر مرحله نگاه خواهیم کرد.

 

چرا و چه زمانی باید چالش نوآوری را اجرا کنید؟

چالش های نوآوری روشی کارآمد برای ایجاد ایده از کارمندان یا مشتریان شما فراهم می کند و در عین حال دسترسی به منابع تازه ای را فراهم می کند که در غیر این صورت تنها از طریق روش های گران قیمت مانند پروژه های تحقیق و توسعه یا نظرسنجی های تحقیقات بازار قابل دسترسی هستند.

چالش ها نقش بسزایی در برنامه سالانه فعالیت های نوآوری دارند. هدف آنها تولید ایده در زمینه های مرتبط با استراتژی و نیازهای مدیریتی سازمان است. وجود نوسانات در فعالیت مشارکت در داخل یک سازمان طبیعی است. گنجاندن مسابقات به عنوان بخشی منظم از برنامه سالانه، فعالیت نوآوری را بالا نگه می دارد.

اجرای چالش چندین مزیت دارد:

  • این نوآوری مستمر را تحسین می کند و نوآوری را در ذهن مردم نگه می دارد
  • با ارائه راه حل هایی برای موضوعاتی که دارای اهمیت استراتژیک هستند، نوآوری را به استراتژی مرتبط می کند
  • این امر درک شرکت کنندگان از استراتژی را هنگام کار با موضوع عمیق تر می کند
  • این امر تعهد مدیریت را هنگامی که می بینند پیشنهادهایی برای اهداف استراتژیک ایجاد می شود افزایش می دهد

 

1. اسپانسر و موضوع را پیدا کنید

 

مهم ترین مرحله در آماده سازی، یافتن حامی مالی با موضوعی است که نیاز به راه حل دارد. اجرای یک چالش بدون بودجه یا نیاز واقعی خطرناک است، زیرا این خطر را افزایش می دهد که بهترین پیشنهادها اجرا نشوند. این امر تمایل به مشارکت در آینده را کاهش می دهد.

پس از پیدا شدن حامی، روی موضوع با آنها کار کنید. تشکیل یک سوال چالشی محکم به دستیابی به اهداف کمک می کند. شکل اصلی یک سوال چالشی این است:

چگونه می توانیم [فعل] [نتیجه مطلوب]؟

در اینجا چند نمونه هستند

  • چگونه مصرف سوخت موتور را 50 درصد کاهش دهیم؟
  • چگونه می توانیم رضایت مشتری را تا 50 درصد افزایش دهیم؟

تکنیک های مختلفی برای ایجاد جایگزین های سوال چالش وجود دارد. آنها در مقاله توضیح داده شده اند: چرا طراحی چالش نوآوری مهم است و چگونه آن را انجام دهیم .

سوال چالش همراه با خلاصه ای است که انتظارات را توضیح می دهد. مختصر شامل

  • پیشینه در مورد اسپانسر و چالش
  • چگونه موضوع به استراتژی، اهداف و مشتریان مرتبط می شود
  • آنچه قبلاً در مورد موضوع شناخته شده است
  • چه نوع راه حل هایی مورد نظر است: به عنوان مثال، محصولات، خدمات، مدل های کسب و کار، فرآیندها
  • برخی از پیشنهادات نامطلوب است
  • فرآیند مسابقه ایده: به عنوان مثال، مراحل، جدول زمانی، بازخورد، پاداش
  • ایده ها چگونه ارزیابی می شوند و چه معیارهایی دارند

 

اطلاع رسانی معیارهای ارزیابی از قبل به مشارکت کنندگان در اولویت بندی و اصلاح پیشنهادات کمک می کند.

در حالی که سوال چالش و خلاصه ایجاد می شود، باید شروع به فکر کردن در مورد مخاطب هدف کنید. ارزیابی توانایی و انگیزه آنها برای حل موضوع ارائه شده از قبل بسیار مهم است. به مخاطبان خود فکر کنید. چه چیزی به آنها انگیزه می دهد؟ چه چیزی آنها را هیجان زده خواهد کرد؟ آنها به چه چیزی علاقه دارند؟ اگر بتوانید علایق مخاطب را با هدف خود ترکیب کنید، نتایج بهتری تضمین می شود.

 

هنگامی که یک سازمان اولین چالش های نوآوری خود را ترتیب می دهد، همچنین ضروری است که نحوه انتخاب چالش ممکن است بر تحول فرهنگی سازمان و روابط با سهامداران آن تأثیر بگذارد. اغلب، بسیار وسوسه انگیز است که اولین رقابت نوآوری را برای یک مشکل بلندپروازانه هدف قرار دهیم که در 10 سال گذشته تلاش برای حل آن ناموفق بوده است. متأسفانه، این مشکل احتمالاً حل نشده باقی می ماند زیرا شکستن آن سخت است.

وقتی سازمان تازه وارد نوآوری می شود، رقابت باید به گونه ای باشد که

  • مشارکت نسبتا آسان است
  • بهترین ایده ها آسان و سریع اجرا می شوند
  • این شرکت به راه حل ها نیاز دارد و بنابراین متعهد به اجرای بهترین راه حل ها است

هنگامی که چالش با در نظر گرفتن این مشخصات شکل می‌گیرد، زمانی که بسیاری از ذینفعان یا کارمندان داخلی بتوانند در آن شرکت کنند، تغییرات فرهنگی مثبتی را به همراه خواهد داشت. این تغییر زمانی تاکید می‌شود که مشارکت‌کنندگان می‌بینند که بهترین پیشنهادها بلافاصله پس از پایان چالش اجرا شده است.

 

2. در مورد مخاطب تصمیم بگیرید

 

مخاطبان اولین چالش نوآوری اغلب کارمندان شرکت هستند. چندین دلیل خوب برای این کار وجود دارد:

  • ارتباط ساده تر و سریعتر است
  • راحت تر به مسائل احتمالی واکنش نشان داد

زمانی که سازمان تجربه کسب کرد، منطقی است که مخاطبان خارجی را درگیر کند. مخاطبان خارجی به ویژه در شناسایی فرصت های خارج از پایگاه تجربه سازمان خوب هستند.

طبق مقاله مروری MIT Sloan Management ، چالش‌های نوآوری باز اغلب مشارکت‌کنندگان غیرسنتی را جذب می‌کنند. به طور متوسط ​​این مبتکران غیر سنتی نمی توانند کارشناسان سنتی را شکست دهند. با این حال، آنها به دلیل ایجاد پیشنهادهای متنوع تر، احتمال بیشتری برای توسعه راه حل های با ارزش بالا دارند.

شرکت کنندگان چالش نوآوری

منبع تصویر: MIT Sloan Management Review – Spurring Innovation Through Competitions

 

3. برای چالش برنامه ریزی کنید

 

جدول زمانی را برنامه ریزی کنید

کار بعدی که باید انجام دهید این است که شروع به برنامه ریزی چالش کنید و جدول زمانی مسابقه را تعیین کنید. نحوه انجام این کار به شرکت کنندگان، دانش آنها از موضوع و ارتباطات بستگی دارد.

زمانی که مخاطب هدف

  1. انگیزه قوی برای مشارکت دارد،
  2. با مفهوم چالش نوآوری آشناست و
  3. ارتباطات مرتبط را به طور موثر دریافت می کند،

مجموعه ایده ممکن است چند روز کوتاه باشد. نمونه ای از این می تواند اجرای یک چالش با یک بخش تحقیق و توسعه باشد که قبلاً در ده ها چالش شرکت کرده است.

 

با این حال، زمانی که

  1. کانال های ارتباطی با مخاطب هدف غیرقابل اعتمادتر هستند
  2. مشارکت بر اساس تصمیمات شخصی بیشتر است، و
  3. مخاطبان با این مفهوم ناآشنا هستند،

منطقی است که 2 تا 4 هفته برای جمع آوری ایده ها رزرو کنید و یک برنامه ارتباطی محکم تهیه کنید.

 

جدول زمانی و مراحل معمول یک چالش با مجموعه ایده های 3 هفته ای در تصویر زیر ارائه شده است.

 

جدول زمانی چالش نوآوری

ارتباط را برنامه ریزی کنید

آنچه شما باید در آینده برنامه ریزی کنید، ارتباط است. ارتباط منظم شامل فعالیت هایی هم در مرحله فعال و هم در مرحله پس از چالش می شود. ارتباط باید در کانال‌هایی مانند Teams، Slack، ایمیل، رسانه‌های اجتماعی یا سایر پلتفرم‌های انتخابی شما انجام شود.

در حین چالش

  • راه اندازی رویداد یا ویدیو
  • ارتباط دو هفته‌ای در کانال‌های مناسب، مانند ایمیل، تیم‌ها، Slack و اینترانت
  • مراسم اهدای جوایز / رویداد مسابقه / مخزن کوسه که در آن برندگان انتخاب می شوند / منتشر می شوند
  • در صورت لزوم اطلاعات و مربیگری بیشتری به تیم های شرکت کننده بدهید.

پس از چالش

  • ارتباط ماهانه پس از اجرا یا آزمایش ایده های برنده
  • جمع بندی نتایج زمانی که اکثر ایده های برنده اجرا می شوند
  • یادآوری منشأ راه حل های جدیدی که بر اساس چالش راه اندازی شده اند

داشتن ارتباط منظم دو هفته‌ای در طول جمع‌آوری ایده، نقش بسزایی در به حداکثر رساندن تعداد ایده‌ها دارد. همچنین مردم را به مشارکت در کل مرحله جمع آوری تشویق می کند. نمونه‌ای از نمایه بازدیدکنندگان روزانه یک چالش، که در آن هر هفته دو ایمیل ارسال می‌شد، در زیر ارائه شده است. بدون ارتباط هفتگی، یک نمایه چالش برانگیز بیشتر با U شکل قابل مقایسه است.

بازدید در طول زمان

 

یک هدف مشخص کن

یکی از اصلی ترین چیزهایی که باید برنامه ریزی کرد، هدف است. به چه چیزی امیدوار هستید؟ آیا کمیت یا کیفیت ایده های شماست یا تعداد ایده های اجرا شده در پایان مسابقه؟

هدفی که از قبل تعیین شده و در راه اندازی منتشر شده است ممکن است در ارتباطات چالش مورد استفاده قرار گیرد. نکته کلیدی دیگری که باید مشخص شود این است که چه زمانی چالش به اهداف خود رسیده است.

 

4. پلت فرم و ابزار را انتخاب کنید

همچنین باید به ابزارها و پلتفرمی که برای اجرای چالش استفاده می کنید فکر کنید . راه های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد. بدون ابزار مدیریت نوآوری، ممکن است به ابزارها و کانال‌های متعددی برای ادامه کار نیاز داشته باشید.

شما باید انتخاب کنید که آیا از طریق ایمیل، اینترانت، نرم افزار مدیریت نوآوری اختصاصی یا پلتفرم دیگری که انتخاب می کنید، رقابت خود را میزبانی می کنید. با این حال، استفاده از یک ابزار واجد شرایط می تواند در زمان و تلاش شما صرفه جویی کند، که می توانید برای اجرای خود نوآوری صرف کنید.

ابتدا یک ابزار ارتباطی در سطح شرکت مانند Teams، Slack، Intranet یا راه حل های چند کانالی مانند ایمیل و اطلاعیه ها در غذاخوری راه اندازی کنید تا با شرکت کنندگان در تماس باشید.

سپس، فرآیندی برای جمع آوری و توسعه ایده ها ایجاد کنید. می توانید ایده ها را به عنوان مثال از طریق ایمیل یا Slack یا با تنظیم یک فرم ارسال در وب سایت خود جمع آوری کنید. سپس می‌توانید ایده‌ها را منتشر کنید و به شرکت‌کنندگان اجازه دهید با ارسال ایده‌های پیشرفته از طریق ایمیل یا ابزار انتخابی دیگر، آنها را بیشتر توسعه دهند.

آخرین مرحله راه اندازی سیستمی برای ارزیابی و رای گیری است. شما می توانید این کار را به روش های مختلف انجام دهید. به عنوان مثال، می توانید یک فرم گوگل بسازید و از کارمندان خود بخواهید در مورد ایده هایی که فکر می کنند باید اجرا شوند، رای دهند. پس از آن می توانید فرم ها را مرور کرده و با استفاده از Excel یا Google Sheets آنها را ارزیابی کنید.

اگر به دنبال راه‌حل ساده‌ای برای همه این مراحل هستید، می‌توانید از ابزاری مانند نرم‌افزار نوآوری ما Orchidea نیز استفاده کنید ، که در آن می‌توانید ایده‌ها را به‌طور آشکار و در یک مکان به اشتراک بگذارید، رأی دهید، توسعه دهید و ارزیابی کنید.

 

5. چالش را راه اندازی کنید

 

این چالش اغلب در یک رویداد یا با یک ویدیو راه اندازی می شود. راه اندازی رویداد باید همزمان با یک رویداد پر بازدید مانند یک جلسه سه ماهه یا موارد مشابه برنامه ریزی شود. ارائه راه اندازی باید بر روی آن تمرکز کند

  • ایجاد انگیزه در مشارکت کنندگان
  • توضیح موضوع و پیوند آن با اهداف و استراتژی
  • برقراری ارتباط با مشوق ها
  • ارائه معیارهای ارزیابی ایده

شما باید ارتباطات را باز نگه دارید و چالش را در سراسر مجموعه ایده به تیم ها یادآوری کنید. به این ترتیب، مطمئن می‌شوید که موضوع هنوز در ذهن مردم است و پس از راه‌اندازی، اشتیاق باقی می‌ماند.

 

6. مجموعه ایده

 

پس از راه اندازی، زمان شروع به جمع آوری ایده ها است. برای انجام این کار، باید از طریق چندین کانال به مخاطب بگویید که علاقه مند به شنیدن افکار آنها هستید. شما می توانید این کار را با ارسال یک ایمیل به مخاطب هدف و انتشار یادداشت در اینترانت انجام دهید.

از ابزارهای انتخاب شده برای جمع آوری ایده ها استفاده کنید و مطمئن شوید که همه به آنها دسترسی دارند.

این یک تمرین خوب است که هر هفته در مورد پیشرفت با کل گروه هدف ارتباط برقرار کنید. استفاده از کانال‌های متعددی که روی سازمان شما کار می‌کنند، مانند Teams، ایمیل و Slack، تضمین می‌کند که افراد اطلاعات را دریافت می‌کنند.

از عبارات فعال کننده در ارتباطات خود استفاده کنید، مانند “بیشترین ایده های مورد بحث”، “پربازدیدترین ایده ها” و غیره. همچنین افراد را ترغیب کنید که اطلاعات مربوط به چالش و افکار خود را با دیگران به اشتراک بگذارند تا در افکار افراد باقی بماند.

فرصتی برای نظر دادن و رای دادن به ایده های دیگران بدهید. شرکت کنندگان زمانی که بتوانند تأثیرگذار باشند، بیشتر درگیر فرآیند می شوند. ارزیابان همچنین اطلاعات ارزشمندی را در مورد آنچه که جمعیت حیاتی می‌دانند یاد می‌گیرند و مفاهیم بیشتر توسعه می‌یابند.

 

هنگامی که مرحله جمع آوری ایده به پایان رسید، یک یادآوری ارسال کنید. به این ترتیب اطمینان حاصل می کنید که همه پیشنهادات تولید شده جمع آوری می شوند.

 

7. پردازش و ارزیابی ایده

 

پس از اتمام مجموعه ایده، نوبت به پردازش و ارزیابی ایده ها می رسد ارسال شده می رسد. پردازش و ارزیابی باید سیستماتیک باشد. نرم افزار مدیریت نوآوری می تواند به شما در سیستم سازی ارزیابی و مدیریت کمک کند.

بسیاری از شرکت ها نگران این هستند که در مدیریت ایده ها غرق شوند. پردازش همه ایده ها به یک شکل ممکن است سخت باشد. روش بهتر استفاده از قیف نوآوری است. این به شما کمک می کند تا ایده ها را بر اساس تأثیر بالقوه آنها بر کسب و کار یا سازمان خود بررسی و اولویت بندی کنید. همچنین به شما این امکان را می دهد که ارزیابی کنید که یک ایده چقدر امکان پذیر است و چقدر تلاش می کند تا آن را از مرحله اولیه به اجرا برساند.

 

نحوه استفاده از قیف نوآوری به این صورت است:

  • در مرحله اولیه، تجزیه و تحلیل سریع توسط کارشناسان یا رای گیری توسط جمعیت برای تصمیم گیری در مورد اینکه کدام ایده باید ادامه یابد، استفاده می شود. 50 درصد از پیشنهادات به مرحله بعدی راه می یابند.
  • در مرحله بعد، ارزیابی عمیق تری صورت می گیرد. 5-10٪ از ایده ها به توسعه بیشتر می رسند.
  • در نهایت، برای تعداد کمی از ایده ها، منابع بیشتری در توسعه و ارزیابی آنها استفاده می شود. این جایی است که برای انتخاب نیمه نهایی در نهایت برنده.

 

قیف نوآوری

 

هنگام تعریف فرآیند ارزیابی، مهم است که تصمیم بگیرید:

  • چند مرحله ارزیابی وجود خواهد داشت و چه کسی آنها را انجام خواهد داد
  • آیا ایده هایی که ارزیابی را پشت سر می گذارند، قبل از انتخاب فینالیست توسعه خواهند یافت یا خیر. ما به شدت این را توصیه می کنیم زیرا کیفیت نتایج را افزایش می دهد
  • چگونه فینالیست ها در نهایت تصمیم گیری می شوند.

 

مدیریت و کارشناسان تصمیم نهایی را در مورد اینکه کدام ایده ها را اجرا کنند، می گیرند، زیرا آنها بهترین تصویر کلی را از مزایا و سرمایه گذاری های مورد نیاز دارند. با این حال، هنگام انتخاب نامزدهای نهایی، خوب است که آرای دریافتی را برای بررسی لحاظ کنید.

 

نمونه هایی از ارزیابی کارشناسی:

  • 3 کارشناس با پاسخ به این سوال که آیا این ایده را اجرا می کنید، همه ایده ها را ارزیابی می کنند؟ (با گزینه های پاسخ: بله / شاید / خیر).
  • 3 کارشناس هر ایده را در یک یا چند جنبه در مقیاس 1-5 ارزیابی می کنند (نیاز به بهبود – عالی).
  • 3 کارشناس با انتخاب دقیق ترین توصیف، ایده ها را در 4 معیار ارزیابی می کنند.

بین 3 تا 5 برابر بیشتر از هدفی که در پایان انتخاب می شود، ایده ها برای توسعه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. (معمولاً حدود 10 تا 30 ایده برتر).

هدف اصلی ارزیابی این است که بفهمیم آیا پیشنهادات امکان پذیر هستند و چقدر برای اجرا به سرمایه گذاری نیاز دارند.

  • ایده ها را بر اساس معیارهای نوآوری و معیارهای مالی ارزیابی کنید.
  • نوآوری هایی را اجرا کنید که دارای بازگشت سرمایه مثبت هستند.

ارزیاب ها باید بعد از ارزیابی در مورد 10 تا 20 بهترین ایده با یکدیگر ملاقات کرده و در مورد آنها بحث کنند. آن‌ها باید ارزیابی کنند که آیا در انتخاب ایده‌ها و چه چیزهایی شگفت‌انگیز وجود دارد یا خیر. هر گونه تغییر لازم پس از آن انجام خواهد شد. این تضمین می کند که تصمیمات اتخاذ شده در ارزیابی معتبر هستند و بهترین ایده ها به پیش می روند.

 

توجه داشته باشید که حتی اگر شما فقط به تعداد معینی از ایده‌ها جایزه بدهید، باید همه ایده‌های ارزشمند را اجرا کنید. این انگیزه همه ذینفعان را برای مشارکت و سازماندهی مجدد چالش های نوآوری افزایش می دهد.

 

8. تصمیم گیری و اعطای جایزه

تصمیم گیری

پس از ارزیابی ایده ها، نوبت به تصمیم گیری نهایی در مورد ایده هایی که قرار است اعطا و اجرا شوند می رسد.

گزینه های تصمیم گیری: 

  • تصمیم گیرندگان به عنوان مثال، تیم مدیریت ایده های توسعه یافته بیشتر را قبل از جلسه بررسی می کند. در این جلسه، موضوع مورد بحث قرار می گیرد و ایده هایی که قرار است پاداش داده شود و اجرا شوند، تصمیم گیری می شود.
  • یک متخصص درگیر در فرآیند ارزیابی، ایده هایی را که به مرحله نهایی رسیده اند به مدیر کسب و کار ارائه می دهد. بر اساس ارائه، مدیر کسب و کار در مورد ایده هایی که قرار است پاداش داده شود، تصمیم می گیرد و اجرا می شود
  • ایده هایی که به دور نهایی رسیده اند در یک جلسه از نوع شیرها به تیم مدیریت ارائه می شوند. مجریان ایده در صورت نیاز سرمایه گذاری های مورد نیاز برای مرحله بعدی اجرای ایده را برای این جلسه آماده کرده اند. بر اساس ارائه ها، تیم مدیریت تصمیم می گیرد که بر روی چه ایده هایی پول خود را سرمایه گذاری کند.

 

توجه : توسعه بیشتر ایده ها قبل از تصمیم گیری در مورد برنده ارزشمند است زیرا ایده ها در ابتدا به ندرت کاملاً آماده هستند.

 

 

اعطای جایزه

نکته کلیدی برای موفقیت در فعالیت های نوآورانه، انگیزه درونی برای مشارکت است. با این حال، محرک های بیرونی مهم هستند.

چالش نوآوری با اهدای جایزه به پایان می رسد که در آن ایده های برنده انتخاب می شوند. چگونه بهترین پاداش را برای کسانی که برنده می شوند برنامه ریزی کنیم؟ به طور کلی، تنها یک راه حل وجود ندارد که در هر شرایطی به خوبی کار کند: این همیشه به رقابت نوآوری و مخاطبان هدف بستگی دارد.

مهم است که به یاد داشته باشید که پاداش ها فقط پول جایزه نیستند – آنها ارزش مشارکت در فرآیند نوآوری را نشان می دهند که بیشتر و بیشتر توسط دنیای تجارت شناسایی می شود.

موفقیت چالش نوآوری

نمونه هایی از پاداش ها:

  • برندگان عضو پروژه اجرای ایده خواهند شد
  • برندگان در مراسم اختتامیه جایزه نقدی مقرون به صرفه دریافت خواهند کرد و در اینترانت و مجله مشتری نمایش داده می شوند.
  • برندگان طبق برنامه توسعه خودشان به یک دوره آموزشی یا سفر سمینار دعوت خواهند شد

 

9. ارتباط پس از پروژه

 

وقتی رقابت واقعی تمام شد، نباید متوقف شوید. ارتباطات پس از پروژه یک عنصر اساسی در فرآیند است.

در این مرحله، باید به او بگویید که چالش نوآوری به پایان رسیده است و چگونه در صورت سوال با سازمان خود در تماس باشید. شما باید از تیم ها برای شرکت تشکر کنید و به آنها بگویید که از آن چه نتیجه ای خواهند گرفت.

همچنین، هرگونه اطلاعات مهم دیگری مانند نحوه مشاهده نتایج را نیز درج کنید. ایده خوبی است که برندگان را در وبلاگ خود قرار دهید تا همه بدانند چه کسانی هستند!

اطلاعات مربوط به اجرا و وضعیت ایده ها را به اشتراک بگذارید. همچنین، آنها را در مورد مزایای به دست آمده و اقدامات جدید اتخاذ شده بر اساس چالش مطلع کنید.

یک روش خوب این است که 2-3 بار در 6 ماه پس از چالش در مورد مزایا و وضعیت اجرا اطلاع رسانی شود.

برای مسابقات نوآوری آینده، جمع آوری و ارائه بازخورد برای بهبود فعالیت ها. یکی از روش های بازخورد استفاده از NPS است. به خاطر داشته باشید که نظرسنجی را کوتاه نگه دارید تا میزان پاسخگویی مناسبی داشته باشید.

 

 

ایده ها و نکاتی برای چالش نوآوری

 

  • دیدگاه IPR را در نظر بگیرید و شرایط و ضوابط چالش را از قبل تعریف کنید
  • مقیاس – شرکت کنندگان بیشتر. برای موفقیت، یک برنامه نوآوری به شرکت کنندگان زیادی نیاز دارد. این حکمت جمعیت است: یک توده بزرگ همیشه از یک تیم کوچک از افراد باهوش دور خواهد بود. به طور متوسط، شرکت ها برای هر چهار شرکت کننده یک ایده تولید می کنند.
  • تنوع – انواع بیشتری از افراد مشارکت می کنند. ممکن است فکر کنید مولدترین سیستم نوآوری مملو از مهندسان یا سایر حل کننده های مشکل است. شما اشتباه می کنید. یک سیستم موفق به مشارکت از سراسر سازمان، به ویژه کارکنان نزدیک به خط مقدم نیاز دارد: به عنوان مثال، کارکنان فروش، کارکنان پشتیبانی، یا افرادی که در تماس نزدیک با فرآیندهای تولید شرکت هستند.
  • یک ایده خوب و بد فرموله شده را نشان دهید تا کارکنان بدانند “خوب” چگونه به نظر می رسد
  • برای تجهیز کارکنان به تکنیک‌های طوفان فکری، یک رویداد مهارت‌سازی ارائه دهید
  • کارگاه های آموزشی را در جلسات تیمی اجرا کنید
  • مطمئن شوید که اولین ایده ها قبلا ارسال شده اند تا از سندروم صفحه خالی جلوگیری کنید
  • ریسک افشا: در توصیف چالشی که به دنبال حل آن هستید، اطلاعات مهمی را با جهان به اشتراک می گذارید.
  • تیم های چالش نمونه ای را نشان می دهند 

 

چالش های نوآوری محبوب

 

مسابقات نوآوری متعددی در سراسر جهان، چه در استارتاپ ها و چه در کسب و کارهای بزرگتر برگزار می شود. جریان ثابتی از مسابقات مرتبط با نوآوری وجود دارد که در شهرهای سرتاسر جهان برگزار می‌شود و به مخترعان جایزه نقدی، به رسمیت شناختن و تبلیغات برای کارشان پاداش می‌دهد.

چالش‌های نوآوری به یکی از ضروری‌ترین ابزارها برای ارتقای شرکت‌های نوپا و اجرای ایده‌های نوآورانه تبدیل شده‌اند. موضوعات ممکن است از فناوری تا خدمات، و همچنین مهندسی و ایجاد مدل‌های تجاری جدید بسته به صنعت متفاوت باشد.

 

نتفلیکس

نتفلیکس یک تصویر عالی از رقابت نوآوری آزاد است. آنها جمعیت را به چالش کشیدند تا الگوریتم توصیه فیلم خود را توسعه دهند. آنها قول یک میلیون دلار جایزه بزرگ به راه حلی دادند که آن را تا 10 درصد بهبود بخشد. بین سال های 2006 و 2009، آنها بیش از 44000 ورودی دریافت کردند. تنوع مطالب ارسالی در نتایج ورودی های ارسال شده در طول 33 هفته اول قابل مشاهده بود:

  • 2/3 ورودی ها بدتر از الگوریتم خود نتفلیکس عمل کردند
  • 90 ورودی برتر با 5 درصد بهتر و بهترین ها با 7 درصد بهتر بودند.

در سال 2009، تقریبا 3 سال پس از راه اندازی مسابقه، راه حل برنده ارائه شد.

 

ناسا

در سال 2005، ناسا شروع به پذیرش نوآوری باز به عنوان مکانیزمی برای پرورش خلاقیت و نوآوری کرد. مسابقات جایزه و جمع سپاری توسط عملیات آنها استفاده می شود.

به عنوان مثال، Green Flight Challenge از تیم‌ها خواست تا یک هواپیمای در مقیاس کامل با سوخت فوق‌العاده کارآمد طراحی کنند که بتواند 200 مایل را در کمتر از دو ساعت پرواز کند. تیم برنده 1.3 میلیون دلار برای طراحی خود جایزه دریافت کرد.

این پروژه نشان داد که می توان راه های جدیدی برای استفاده از فناوری های پرواز سبز پیدا کرد. این اثبات مفهومی برای ناسا بود که نشان دهد کاربردهای نوآورانه فناوری پرواز سبز را می توان کشف کرد.

 

لگو

لگو سایتی به نام ایده های لگو دارد که در آن بیش از 20000 ایده از پایگاه هواداران تولید می شود. علاوه بر توضیحات مکتوب، یک تصویر یا یک نمونه اولیه باید ارسال شود. این ایده باید 10000 حامی داشته باشد تا مورد ارزیابی قرار گیرد.

در لگو، آنها این ایده را با مشخصات حامیان ارزیابی می کنند. آنها با ترکیب آن با تحقیقات بازار، پتانسیل ایده را ارزیابی می کنند.

اگر تصمیم به اجرای ایده گرفته شود، لگو 1 درصد از درآمد خود را به مخترع پرداخت می کند. علاوه بر این، مخترع 10 نسخه از محصول را دریافت می کند و به عنوان طراح بر روی بسته بندی محصول نشان داده می شود.

 

L’Oréal Brandstorm

L’Oréal از چالش های نوآوری برای توسعه پروژه های نوآوری با کارآفرینان جوان، دانشجویان و فارغ التحصیلان جدید استفاده می کند. چالش برند استورم یک مسابقه نوآوری سالانه است که برای دانشجویان و متخصصان جوان از سراسر جهان آزاد است تا با کمک مربیگری و راهنمایی، راه‌حل‌های خلاقانه برای چالش‌های تجاری بیابند.

در سال 2021، تیم برنده برنامه خود را برای یک دوره کارآموزی سه ماهه در بزرگترین پردیس استارتاپی جهان، ایستگاه F، در پاریس به اجرا گذاشت.

 

💡برای نمونه های بیشتر چالش نوآوری، پست وبلاگ ما را بخوانید: 6 نمونه چالش نوآوری برای ایجاد خلاقیت

 

نتیجه

چالش نوآوری راهی عالی برای پرورش خلاقیت و محیطی از نوآوری در شرکت شما است. می تواند به شما کمک کند تا چالش های خاصی را که با آن روبرو هستید حل کنید.

آنها به ایجاد فضایی برای نوآوری در شرکت شما کمک می کنند و ایده هایی را در زمینه های مرتبط با نیازهای استراتژی و مدیریت ارائه می دهند. آنها دیدگاه تازه ای در مورد آنچه می توان بهتر انجام داد ارائه می کنند. آنها همچنین افرادی را از بخش‌های مختلف گرد هم می‌آورند تا یک ایده مشترک ایجاد کنند که بعداً برای همه قابل استفاده باشد.

برای اجرای موفق ترین چالش نوآوری، باید آماده سازی را انجام دهید. شما باید به جزئیات رسیدگی کنید و یک برنامه تنظیم کنید و وظایف و مسئولیت ها را محول کنید. هنگامی که مرحله آماده سازی را پشت سر گذاشتید، برای اجرای یک چالش نوآوری آماده خواهید بود. در اینجا چند توصیه نهایی برای استفاده حداکثری از آن آورده شده است:

  • مطمئن شوید که هدف مشخصی دارید – آنچه می خواهید به دست آورید و می خواهید شرکت کنندگان چه چیزی را از بین ببرند.
  • افراد مختلف را در خود جای دهید و به آنها انگیزه دهید تا مشارکت کنند
  • ابزارهای مناسب را برای بدون درز کردن فرآیند خود پیدا کنید
  • مطمئن شوید که همه زمان کافی برای خلاقیت و مشارکت دارند
  • مسابقات را به عنوان بخشی از برنامه سالانه خود در نظر بگیرید

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *