نقش نمودار گانت در مدیریت نوآوری
تابستان امسال بسیار گرم بود، با این حال ما موفق شدیم برخی از ویژگی های جالب را توسعه دهیم. در نسخه تابستانی Innovation Cloud، ما نمودار گانت را معرفی کردهایم که تمام اضطرابی را که رهبران نوآوری در مقابل مدیریت ارشد خود دارند، از بین میبرد. دیگر نه تاریخ های عقب افتاده، نه هدر رفت منابع. مدیریت نوآوری واحد اکنون آسانتر است زیرا به صورت گرافیکی در قالب وظایف قابل مدیریت، تجسم وابستگیهای بین آنها، منابع تخصیصیافته و زمان پردازش کلی نشان داده میشود، که امکان ردیابی پیشرفت مناسب را فراهم میکند.
در این وبلاگ توضیح خواهیم داد که چرا نمودارهای گانت بسیار مفید هستند، چگونه از آنها برای سازماندهی و نظارت بر نوآوری های خود استفاده کنید و تیم خود را از پیشرفت مطلع کنید.
منشا یک نمودار گانت
در سال 1896، مهندس لهستانی کارول آدامیسکی ایده ای برای نمایش گرافیکی فرآیندهای وابسته به یکدیگر برای افزایش دید فرآیندهای تولید که او آن را “هارمونوگرام” نامید، مطرح کرد.
در حدود سالهای 1910 تا 1915، هنری گانت، مهندس مکانیک و مشاور مدیریت آمریکایی، تقریباً همین ایده را داشت – ایجاد نمودارهای میلهای که به سرپرستان صنعت فولاد کمک میکند تا به سرعت تصور کنند که آیا تولید در مسیر، جلوتر یا عقبتر از برنامه است. از آن نقطه به بعد، نام گانت با این ابزار مهم و متداول مدیریت پروژه مرتبط است که هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار می گیرد، که در آن زمان یک مفهوم کاملاً نوآورانه بود. از آنجایی که کارول آدامیسکی کار خود را در سال 1931 منتشر کرد، امروزه به طور کلی شناخته شده است که او ابتدا این ایده را داشت.
نمودار گانت چیست؟
امروزه نمودار گانت رایجترین ابزاری است که برای ردیابی زمانبندی پروژه و نظارت بر پیشرفت پروژه استفاده میشود.
به بیان ساده، نمودار گانت یک نمودار میله ای است که پیشرفت یک پروژه/نوآوری را در قالب جدول زمانی نشان می دهد. از نظر گرافیکی، نمودار گانت شامل نوار زمانبندی افقی با یک جدول زمانی، از چپ به راست است که روزها، هفتهها یا ماهها را نشان میدهد، که امکان برنامهریزی و پیگیری برنامه نوآوری را فراهم میکند. این مانند یک ترکیب کامل از صفحه گسترده، تقویم، نوار پیشرفت و مدیریت منابع است که به شما کمک می کند تا تصویر کلی پیشرفت نوآوری خود را دریافت کنید.
با یک نمودار گانت، میتوانید ببینید چه کسی مسئول هر کار است، چه مدت زمان طول میکشد، چه وابستگیهایی بین کارها وجود دارد یا کدام کارها باید قبل از شروع کارهای دیگر تکمیل شوند.
نمودار گانت به شما کمک می کند تا تصویر کاملی از موارد زیر بدست آورید:
- تاریخ شروع و پایان توسعه نوآوری شما
- تمام مراحل در فرآیند توسعه
- تمام وظایف در فرآیند توسعه
- صاحبان وظیفه
- زمانی که هر کار شروع می شود و به پایان می رسد
- چگونه گروه های وظیفه با یکدیگر همپوشانی و پیوند دارند
- کامل بودن هر کار
- لیست وظایف اجباری
- وظایف با مشکلات احتمالی
مهمترین نکته این است که با پیشروی نوآوری شما، نمودار گانت به روز می شود تا همه تغییرات را در حین رخ دادن منعکس کند. شما می توانید بلافاصله ببینید که آیا توسعه نوآوری شما از برنامه عقب مانده است یا خیر، تا بتوانید اقدامات مناسب را بر اساس آن انجام دهید. و در آخر، به شما کمک می کند تا تیم و مدیران خود را در جریان پیشرفت نوآوری خود قرار دهید.
چه کسی از استفاده از نمودار گانت سود می برد؟
بسیاری از مردم هرگز نام گانت نمودار را نشنیده اند، در حالی که بسیاری نمی توانند روز کاری خود را بدون آن تصویر کنند. امروزه نمودارهای گانت معمولاً برای برنامه ریزی پروژه، مدیریت پروژه و مدیریت نوآوری استفاده می شود. این یک ابزار بسیار مفید و آموزنده است، زیرا تمام اطلاعات لازم را نشان می دهد تا شما را با پیشرفت نوآوری خود به روز نگه دارد.
نمودار گانت ابزاری کارآمد برای موقعیت های زیر است:
- مدیران نوآوری
- رهبران نوآوری
- مدیران پروژه
- مدیران عملیات
- مدیران عامل
- تیم(های) درگیر در توسعه نوآوری/پروژه
- … و سایر افراد کنترل کننده.
امتیاز کلیدی
نقش نمودار گانت در مدیریت نوآوری این است که نمایشی بصری از آنچه باید انجام شود و چه زمانی و همچنین چه منابعی در طول یک نوآوری مورد نیاز است را ارائه می دهد. درمرکز نوآوری ایران(هوش نوآوری)، نمودار گانت به شما امکان می دهد اطلاعات مربوط به وظایف و مراحل مختلف فرآیند NPD خود را تجسم و درک کنید، مانند اینکه هر کار چقدر پیشرفت کرده است، چگونه وظایف به یکدیگر مرتبط هستند، آیا یک کار خاص خطرات بیشتری را به همراه دارد. و چه منابعی برای هر کار استفاده می شود. این اطلاعات به شما این امکان را میدهد که کنترل کاملی بر فعالیتهای توسعه نوآوری خود داشته باشید و به شما این امکان را میدهد که محصول/خدمات جدید خود را به موقع و با بودجه عرضه کنید.
بدون نظر