6 نمونه چالش نوآوری برای ایجاد خلاقیت

6 نمونه چالش نوآوری برای ایجاد خلاقیت

آیا به دنبال موفقیت در دنیای تجارت رقابتی هستید؟ سپس، وقت آن است که سازمان شما یک چالش نوآوری را آغاز کند. با چالش های نوآوری، سازمان ها می توانند مشکلات سخت را با کمک مخاطبان داخلی و داخلی حل کنند. این مقاله 6 مثال الهام بخش از سراسر جهان را نشان می دهد که چگونه سازمان ها از این روش عالی برای توسعه راه حل ها، ایده های جدید و محصولات استفاده می کنند.

 

چالش نوآوری Accenture

 

اولین نمونه از یک چالش نوآوری موفق، چالش نوآوری Accenture است. Accenture سال هاست که از چالش های نوآوری در تجارت خود استفاده می کند. چالش نوآوری Accenture (AIC)  یک مسابقه موردی سالانه است که دانش‌آموزان را تشویق می‌کند تا ایده‌های نوآورانه‌ای را پیرامون موضوعات در حال تغییر ارائه دهند. این چالش از سال 2012 سازماندهی شده است. هر سال، Accenture به نیروهای غیرانتفاعی مختلف می پیوندد تا به آنها کمک کند تا راه حل هایی برای یک مسئله مهم در دنیای واقعی پیدا کنند. برای مثال، در سال 2022، دسته بندی ها عبارت بودند از: نوآوری برای کسب و کار، نوآوری برای جامعه، و نوآوری برای جهانی پایدار.

چالش شامل 4 مرحله کلیدی است. در مرحله ارسال ایده، تیم‌ها ایده‌های خود را با یک ویدیوی 1 دقیقه‌ای آسانسور ارسال می‌کنند. بر این اساس، تیم ها به دو مسیر تقسیم می شوند: فارغ التحصیلان سطح ورودی و مسیر B-School. تیم‌هایی که از دور بعد عبور می‌کنند، مربی دریافت می‌کنند تا به آنها کمک کند تا برای مرحله نیمه نهایی آماده شوند.

پس از انجام مراحل ارزیابی در نیمه نهایی، تیم های برتر هر دو مسیر به فینال بزرگ راه خواهند یافت. در پایان، آنها می توانند راه حل های نوآورانه خود را به هیئت داوران و کارشناسان صنعت ارائه دهند. هیئت داوران از جنبه های مختلف به تیم ها امتیاز می دهند و تیمی که بالاترین رتبه را داشته باشد برنده می شود.

چالش سالانه نوآوری دانشجویی یکی از شناخته شده ترین کانال های استخدام Accenture در سراسر پردیس های هدف آن است. در سال گذشته، بیش از 600 دانشجوی کارشناسی از 60 کالج مختلف و سازمان های مختلف برای شرکت درخواست کردند. این جایزه شامل جوایز پولی و راهنمایی مداوم توسط Accenture است.

 

 

برنامه گلخانه

 

برنامه نوآوری باز گروه های Lantmännen گلخانه یک برنامه ایجاد مشترک با تم های سالانه در حال تغییر است. این برنامه از سال 2014 با مجموع 10 دور مسابقه اجرا می شود. برنامه گلخانه ای یک نمونه عالی از یک چالش نوآوری موفق با 79 پروژه از قبل توسعه یافته در مورد نوآوری در مواد غذایی و کشاورزی است. پروژه های توسعه یافته از ارزیابی کیفیت غلات تا نشاسته گندم بدون گلوتن و بسیاری از محصولات جدید دیگر به بازار عرضه شده اند. در چالش جاری 2022، Lantmännen به دنبال نوآوری در موضوع کشاورزی هوشمند است .

برنامه گلخانه ای

گلخانه استارتاپ ها، همکاران و اعضا را گرد هم می آورد تا در راه حل های نوآورانه برای حل مشکلات دنیای واقعی با یکدیگر همکاری کنند. چالش نوآوری برای هر کسی که ایده یا راه حلی دارد که می تواند تأثیر مثبتی بر سیاره ما داشته باشد باز است. برنامه گلخانه برای کسانی مناسب است که می خواهند یک ایده تجاری جدید و نوآورانه را به یک سرمایه گذاری سودآور توسعه دهند.

این برنامه شامل یک سری کارگاه های آموزشی با سایر شرکت کنندگان است. در برنامه امسال، آنها ابتدا روزهای نوآوری را ترتیب دادند که در آن همکاران می توانستند ایده های جدید را با هم شناسایی کنند. علاوه بر این، آنها فعالیت های شتاب دهنده را برگزار می کنند که در آن تعدادی از ایده ها از طریق چهار روز کارگاه آموزشی و شش روز کار گروهی مستقل توسعه می یابند. چالش نوآوری در پانل Dragons’ Den به اوج خود می رسد که همچنین توصیه هایی را برای شرکت کنندگان در مورد چگونگی پیشبرد پروژه ارائه می دهد. بهترین پروژه ها از Lantmännen کمک توسعه کسب و کار و/یا توسعه نمونه اولیه دریافت می کنند.

 

مسابقه نوآوری اجتماعی اروپا (EUSIC)

 

مسابقه نوآوری اجتماعی اروپا (EUSIC) یک مسابقه سالانه است که به دنبال پروژه های نوآورانه اجتماعی است که برای تغییر جهان به سمت بهتر طراحی شده اند. اولین بار در سال 2013 به عنوان راهی برای قدردانی از پیشگام نوآوری اجتماعی Diogo Vasconcelos راه اندازی شد. EUSIC سالانه سه جایزه چالش و یک جایزه تاثیر را به تاثیرگذارترین و نوآورانه ترین پروژه های اجتماعی پایدار در اروپا اعطا می کند.

این مسابقه هر سال بر یک موضوع خاص تمرکز می‌کند و پروژه‌هایی را تشویق می‌کند که می‌توانند برای تاثیرگذاری جهانی بزرگ‌تر شوند. سال گذشته، موضوع مهارت‌های فردا – شکل دادن به آینده سبز و دیجیتالی بود. این سازمان به دنبال نوآوری هایی بود که باعث ایجاد شغل و رشد و بهبود رقابت پذیری اروپا از طریق کمک به مردم، کسب و کارها و صنایع می شود تا مهارت های مورد نیاز خود را برای آینده ای سبز و دیجیتال شناسایی کنند.

این مسابقه دو مرحله داشت: زمین و نمونه اولیه. در مرحله اول، شرکت‌کنندگان ایده‌های خود را در اختیار هیئت داوران متخصصان قرار دادند تا در مرحله دوم واجد شرایط شوند. در مرحله دوم، تیم‌های منتخب نمونه‌های اولیه پروژه‌های خود را توسعه داده و برای ارزیابی توسط هیئت داوران متخصص ارسال کردند. سالانه سه جایزه 50000 یورویی به پیشگامانه‌ترین پروژه‌هایی تعلق می‌گیرد که هدفشان تبدیل جهان به مکانی بهتر است.

 

چالش انرژی هلسینکی

 

پایتخت فنلاند، هلسینکی، از چالش های نوآوری در فعالیت های توسعه خود به خوبی استفاده کرده است. به عنوان مثال، چالش انرژی هلسینکی یک چالش نوآوری است که در سال 2020 برای ابداع راه حل های پایدار برای گرمایش شهری برگزار شد. هدف از این چالش یافتن راه حل هایی برای بهبود بهره وری انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در هلسینکی پایتخت فنلاند بود. برای واجد شرایط بودن، ایده های مورد نیاز برای کمک به حذف تدریجی استفاده از زغال سنگ تا سال 2029 و کمک به هلسینکی برای رسیدن به بی طرفی کربن تا سال 2035 است.

نوآوری هلسینکی

این چالش شامل چندین فعالیت از جمله وبینارها، مرحله خلق مشترک و یک اردوی آموزشی در هلسینکی بود. بیش از 250 تیم از 35 شهرستان در سراسر جهان شرکت کردند. 10 تیم برتر، متشکل از بیش از 100 نفر از بیش از 40 سازمان در 12 کشور، به مرحله ایجاد مشترک رفتند و در آنجا ایده های خود را بیشتر توسعه دادند.

در نتیجه آنها 10 راه حل برای بازسازی آینده گرمایش شهری پیدا کردند. از میان ده فینالیست چالش انرژی هلسینکی، یک هیئت داوران بین المللی چهار برنده را انتخاب کردند. این جایزه یک میلیون یورو ارزش داشت و برندگان در مراسمی در هلسینکی اهدا شدند.

 

مایکروسافت Imagine Cup

 

از سال 2003، بیش از دو میلیون دانش آموز از بیش از 150 کشور جهان برای رقابت و همکاری با یکدیگر برای یادگیری، ایجاد تفاوت در جوامع خود و نوآوری برای تغییرات مثبت، در چالش نوآوری مایکروسافت به نام Imagine Cup ثبت نام کرده اند.

Imagine Cup یک رقابت جهانی است که در آن دانش‌آموزان برای توسعه راه‌حل‌های تکنولوژیک برای مقابله با سخت‌ترین چالش‌های جهان به رقابت می‌پردازند. این یکی از چالش های نوآوری برتر در فناوری و طراحی نرم افزار است. مسابقه در چهار مرحله انجام می شود: ارائه ایده ها شامل سند پروپوزال و ویدئوی ارائه، نیمه نهایی آنلاین، فینال منطقه ای و در نهایت مسابقات قهرمانی جهان که در آن برنده تاج گذاری می شود.

در سال 2021، تیم هایی از 163 کشور در جام تصورات با موضوعاتی از پایداری تا سلامت شرکت کردند. از هر تیم خواسته شد تا یک پروژه فناوری توسعه دهد که با یک چالش خاص مواجه شود. آخرین دور مسابقه از همه شرکت‌کنندگان می‌خواهد که یک نسخه نمایشی کاربردی از پروژه خود را نشان دهند و آن را به صورت زنده به یک پانل از کارشناسان ارائه دهند.

در پایان به تیم برنده جایزه بزرگ 100000 دلاری و شانس همکاری با کارشناسان مایکروسافت در پروژه خود اهدا شد. همچنین سه تیم برتر جوایز نقدی دریافت کردند و تمامی فینالیست ها اعتبار لاجوردی مایکروسافت را دریافت کردند.

به طور کلی، مایکروسافت Imagine Cup یک مثال عالی از این است که چگونه چالش‌های نوآوری می‌توانند الهام بخش جوانان باشند تا راه‌حل‌های نوآورانه‌ای ارائه کنند که می‌تواند تأثیر مثبتی بر جامعه ما بگذارد. این رقابت به دانش آموزان این فرصت را می دهد تا مهارت های جدید را بیاموزند، با افراد همفکر دیگر آشنا شوند و کار خود را به رسمیت بشناسند.

 

 

چالش های صدمین سالگرد ناسا

 

ناسا Centennial Challenges را در سال 2005 آغاز کرد تا مردم را در توسعه فناوری پیشرفته مشارکت دهد. این برنامه به دنبال راه حل های انقلابی برای مشکلات مورد علاقه ناسا و ملت از منابع مختلف و غیر سنتی است. هدف این برنامه تحریک نوآوری در تحقیقات پایه و کاربردی، توسعه فناوری، و نمایش نمونه اولیه با پتانسیل کاربرد در فضا و فعالیت های هوانوردی دولت است.

چالش صدمین سالگرد ناسا

چالش‌های نوآوری مختلفی در زیر چتر چالش‌های صد ساله وجود داشته است، از جمله:

  • چالش ربات بازگشت نمونه – مسابقه ای با هدف توسعه فناوری های رباتیک برای مکان یابی، شناسایی و بازیابی نمونه های زمین شناسی از مناطق وسیع و متنوع بدون نظارت انسان.
  • چالش پرواز سبز – مسابقه ای برای ساخت هواپیمایی که یک پرواز 200 مایلی را در کمتر از دو ساعت با حداقل مصرف سوخت کامل می کند.
  • چالش MoonROx – یک چالش نوآوری برای توسعه دستگاه‌ها و فناوری‌هایی که می‌توانند اکسیژن قابل تنفس را از خاک ماه استخراج کنند.

 

جوایز این چالش ها تا 1 میلیون دلار بوده است و چالش های نوآوری نوآورانی را از سراسر جهان از جمله مشاغل کوچک، گروه های دانشجویی و افراد جذب کرده است. این مخترعان برای یافتن راه‌حل‌های خلاقانه برای مشکلات فنی که برای ناسا و کشور ضروری است و فرصتی برای توسعه سرمایه‌گذاری‌های تجاری جدید به آنها ارائه می‌شود، به چالش کشیده می‌شوند .

چالش‌های صد ساله یک نمونه چالش بزرگ نوآوری است زیرا نتایج چشمگیری مانند اولین هواپیمای خودمختار در سال 2011 و روباتی که قادر به مکان‌یابی، شناسایی و بازیابی نمونه‌های زمین‌شناسی از زمین‌های مریخ‌مانند است به‌طور مستقل دیده شده است.

 

نتیجه

در نتیجه، چالش‌های نوآوری راهی عالی برای کسب‌وکارها برای تشویق خلاقیت و همکاری در سازمانشان است. چالش های نوآوری می تواند به شرکت ها کمک کند تا راه حل های نوآورانه ای برای مشکلات پیچیده ایجاد کنند. با فراهم کردن بستری برای رقابت تیم‌ها، چالش‌های نوآوری می‌توانند پیشرفت‌های فن‌آوری را پیش ببرند و مرزهای ممکن را افزایش دهند. امیدواریم که این نمونه‌های چالش نوآوری الهام‌بخشی و ایده‌هایی را برای مسابقات خود به شما ارائه دهند. با آرزوی موفقیت در چالش نوآوری بعدی شما!

 

Orchidea یک ابزار نوآوری همه کاره است که راه حل هایی برای تمام فعالیت های نوآورانه شما از طوفان فکری با یک تیم کوچک گرفته تا جمع سپاری دارد. جمع آوری ایده ها از همه ذینفعان داخلی و خارجی از طریق کانال های دائمی یا با کمپین هایی مانند چالش های نوآوری و کارگاه های دیجیتال.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *