این بینش های تحقیقاتی را برای مهم ترین مهارت های شغلی در سال 2022 و پس از آن مرور کنید
در این مقاله، مطالعات تحقیقاتی برجستهای را برجسته خواهیم کرد که یافتههای آنها مهمترین مهارتهای شغلی قرن 21 مورد نیاز برای آینده کار و سازمانها را نشان میدهد. آینده در حال حاضر است زیرا این مهارتهای نوآوری بیش از هر زمان دیگری در جهان ما مورد نیاز است و سازمانهایی که با اختلال COVID-19 و سایر نیروها مواجه هستند. در مجموع، کارکنان در همه سطوح باید مهارت های نوآوری خود را توسعه دهند. اینها شامل شایستگی هایی مانند خلاقیت، تفکر انتقادی، ارتباطات، تفکر استراتژیک، و حل مسئله برای یافتن و توسعه راه حل های خلاقانه برای دنیای پیچیده ای است که در آن زندگی می کنیم. ( برای کارگاه های توصیه شده با ما تماس بگیرید که بر توسعه مهارت های نوآوری تمرکز دارند. )
تحقیق و یافته های کلیدی
این مطالعات تحقیقاتی شامل یافتههای جالبی در مورد مهارتهای مطلوب برای آینده است که همه کارکنان باید برای داشتن آن تلاش کنند.
1. گزارش مهارت های شغلی شیراز
به عنوان بخشی از تحقیقات خود برای رتبهبندی برنامههای کسبوکار، یک مطالعه مهارتهای شغلی شیراز در سال 1395 از ۱۲۵۱ استخدامکننده شغل در ۵۴۷ شرکت درباره مهارتهایی که در حرفههای خود میخواهند، اما نمیتوانند پیدا کنند، پرسید. مهارت “نقطه شیرین” شامل چهار مهارت است که کمتر رایج هستند اما بیشتر مورد علاقه هستند. در سراسر صنایع، این چهار مهارت عبارتند از:
- مهارت های ارتباطی
- تفکر استراتژیک
- مهارت های رهبری
- حل خلاقانه مسئله
سایر مهارت های مهم (اما نه در نقطه شیرین بسیار مطلوب/ کمتر رایج) شامل:
- تفکر تحلیلی
- به صورت مشترک کار کنید
- انگیزه / محرک
- تطبیق پذیری
- مهارت های کمی
- تصمیم گیری
- ریسک پذیری
- سابقه کار مرتبط با صنعت
- طرز فکر جهانی
- کارآفرینی
مجموعه مهارت ها را می توان با هم گروه بندی کرد و به عنوان “مهارت های نوآوری” توصیف کرد زیرا همه آنها برای توسعه و راه اندازی یک نوآوری حیاتی هستند. این نیاز به حل خلاقانه مسئله، رهبری، تفکر استراتژیک و ارتباط موثر دارد.
شیراز همچنین یک ابزار تعاملی دارد که در آن میتوانید ببینید کدام مهارتها بیشتر/کمتر مورد علاقه و رایج هستند. به نظر می رسد این است:
گزارشهای مهارتهای شغلی بلومبرگ بیشتر به آنچه سازمانها از فارغالتحصیلان اخیر MBA در کسب و کار میخواستند اشاره کرد. سایر مطالعاتی که در زیر به اشتراک گذاشته شده اند، در مورد طیف گسترده تری از کارمندان صحبت می کنند.
2. مجمع جهانی اقتصاد تحقیقات آینده مشاغل
گزارش آینده مشاغل 2020 از مجمع جهانی اقتصاد، 10 مهارت برتر سال 2025 را مشخص کرد. آنها خاطرنشان کردند که 50 درصد از افراد به دلیل “اختلال مضاعف” تأثیر همه گیر در پنج سال آینده نیاز به مهارت مجدد خواهند داشت. همچنین افزایش اتوماسیون تکنولوژیکی که سال ها قبل کار را متحول کرده است.
- تفکر تحلیلی و نوآوری
- یادگیری فعال و راهبردهای یادگیری
- حل مشکل پیچیده
- تفکر انتقادی و تحلیل
- خلاقیت، اصالت و ابتکار
- رهبری و نفوذ اجتماعی
- استفاده، نظارت و کنترل فناوری
- طراحی و برنامه نویسی فناوری
- تاب آوری، تحمل استرس و انعطاف پذیری
- استدلال، حل مسئله و ایده پردازی
گزارشهای مجمع جهانی اقتصاد که مهارتهای برتر را برای آینده شناسایی میکند، از زمانی که در سال 2016 شروع به نوشتن در مورد آنها کردیم، هر دو سال یک بار منتشر میشود. نگاهی به فهرست مهارتها از آخرین گزارشها و توجه به مضامین و روندها جالب است. در سال 2016، مجمع جهانی اقتصاد گزارشی را منتشر کرد: آینده مشاغل: استراتژی اشتغال، مهارت ها و نیروی کار برای انقلاب صنعتی چهارم.. مجموعه داده ای که اساس گزارش را تشکیل می دهد، نتیجه یک نظرسنجی گسترده از مدیران ارشد منابع انسانی و سایر مدیران ارشد استعداد و استراتژی از مجموع 371 کارفرمای پیشرو جهانی است که بیش از 13 میلیون کارمند در 9 بخش صنعتی گسترده را نمایندگی می کنند. 15 اقتصاد بزرگ توسعه یافته و نوظهور و منطقه اقتصادی منطقه ای. این نمونه توصیف شده در این تحلیل از مجمع جهانی اقتصاد بود .
از تحقیقات قبلی آنها، مهارت های برتر (به ترتیب) مورد نیاز برای سال 2015 عبارت بودند از:
- حل مشکل پیچیده
- تفکر انتقادی
- خلاقیت
- مدیریت مردم
- هماهنگی با دیگران
- هوش هیجانی
- قضاوت و تصمیم گیری
- جهت گیری خدمات
- مذاکره
- انعطاف پذیری شناختی
از تحقیقات اخیر در مورد آینده، اهمیت خلاقیت در نمودارها ظاهر می شود. در اینجا 10 مهارت مورد نیاز برای سال 2020 آمده است :
- حل مشکل پیچیده
- تفکر انتقادی
- خلاقیت
- مدیریت مردم
- هماهنگی با دیگران
- هوش هیجانی
- قضاوت و تصمیم گیری
- جهت گیری خدمات
- مذاکره
- انعطاف پذیری شناختی
“ماهیت در حال تغییر کار” به عنوان بزرگترین محرک برای تغییر در آنچه برای آینده مورد نیاز است ذکر شد. مانند سایر مطالعات، مهارت های برتر را می توان به عنوان مهارت های نوآوری … خلاقیت، تفکر انتقادی و حل مسئله پیچیده توصیف کرد. هر سه این مهارتها برای توسعه و زنده کردن یک نوآوری جدید که یک مشکل واقعی را حل میکند و ارزش معناداری ارائه میکند، ضروری است.
گزارش 2022 باید اواخر امسال در دسترس باشد. پس از انتشار، این بخش را بر این اساس به روز خواهیم کرد.
3. IBM Global C-Suite Studies
طی 10 سال، 17 مطالعه و 23000 مصاحبه حضوری، IBM بینش هایی را از مدیران به دست آورد و منتشر کرد. مهمترین نکته برای علاقهمندان به ارزش خلاقیت، IBM مطالعهای را در سال 2010 بر روی بیش از 1500 مدیر اجرایی از 60 کشور و 33 صنعت در سراسر جهان انجام داد. یافته اصلی این بود که «مدیران ارشد بر این باورند که – بیش از سختگیری، انضباط مدیریتی، یکپارچگی یا حتی بینش – پیمایش موفقیت آمیز در دنیای پیچیده رو به افزایش به خلاقیت نیاز دارد.
این مطالعه همچنین نشان داد که «کمتر از نیمی از مدیران عامل جهانی بر این باورند که شرکتهایشان به اندازه کافی برای مدیریت یک محیط تجاری بسیار ناپایدار و پیچیدهتر آماده هستند. مدیران عامل با تغییرات عظیمی روبرو هستند – مقررات جدید دولتی، تغییرات در مراکز قدرت اقتصادی جهانی، تحول سریع صنعت، حجم فزاینده داده ها، ترجیحات مشتریان به سرعت در حال تغییر – که طبق این مطالعه، می توان با القای “خلاقیت” در سراسر یک سازمان بر آنها غلبه کرد. ”
نسخه به روز شده این مطالعه در سال 2019 ارزش رهبری در اجرای نوآوری را در میان زمان های تغییر و استفاده و تخصیص گسترده داده ها بررسی کرد. درک آنها این بود که «رهبری دادهمحور با سطوح اعتمادی که یک سازمان میتواند ایجاد کند تعیین میشود – در بین مشتریانش، افراد داخل شرکت و شرکای آن در اکوسیستم آن».
4. بررسی مهارت های حیاتی انجمن مدیریت آمریکا (AMA).
در سال 2010، AMA یک نظرسنجی از 2115 مدیر و سایر مدیران اجرایی در مورد مهارت های حیاتی کارکنان در هر سطح در یک سازمان برای وضعیت فعلی و آینده کار انجام داد. مطالعه مشابهی دوباره در دسامبر 2012 توسط AMA انجام شد . 768 مدير و ساير مديران بخشي از آن مطالعه دوم در سال 2012 بودند كه در مورد اهميت 4 مهارت مهم (4C) كه از اولين نظرسنجي براي سازمانهايشان به عنوان مهارتهاي حياتي برجسته شده بودند، سؤال شد. 74.6 درصد از مدیران مورد بررسی معتقدند که این مهارتهای 4C در سه تا پنج سال آینده برای سازمانهایشان مهمتر خواهد بود. این مهارت ها به صورت زیر تعریف شدند:
- تفکر انتقادی و حل مسئله – توانایی تصمیم گیری، حل مشکلات و اقدام مناسب.
- ارتباط موثر – توانایی ترکیب و انتقال ایده ها در دو قالب نوشتاری و شفاهی.
- همکاری و تیم سازی – توانایی کار موثر با دیگران، از جمله کسانی که از گروه های مختلف و کسانی که دیدگاه های مخالف دارند.
- خلاقیت و نوآوری – توانایی دیدن آنچه که وجود ندارد و ایجاد چیزی.
مدیران پاسخ دادند که کارکنان آنها در حال حاضر در بهترین حالت از نظر توسعه این مهارت ها و شایستگی های حیاتی متوسط هستند. این مهارت ها به دلیل سرعت سریع تغییر در تجارت امروز مورد نیاز است.
سرعت تغییر (61.4٪) و رقابت جهانی (50.9٪) عوامل اصلی انتخاب شدند که چرا مهارت ها و شایستگی های تفکر انتقادی / حل مسئله، ارتباطات مؤثر، همکاری / تیم سازی و خلاقیت / نوآوری حیاتی تر می شوند. برای سازمان ها
5. مهارت هایی که شرکت ها بیشترین نیاز را از داده های لینکدین دارند
LinkedIn از مجموعه داده های گسترده خود برای شناسایی مهارت هایی که شرکت ها در سال 2019 و در سال 2020 بیشتر به آن نیاز دارند استفاده کرد . چهار شرکت برتر مهارتهای نرم، بیشتر به دنبال مهارتهای نوآوری هستند. مهارت های برتر در هر دو سال 2019 و 2020 عبارتند از:
- خلاقیت
- اقناع
- همکاری
- تطبیق پذیری
جدیدترین گزارش یادگیری مهارت های 2021، ده مهارت قدرتمند زیر را در سال 2022 و بعد از آن مشخص می کند:
- تاب آوری و سازگاری
- مهارت های فناوری / تسلط دیجیتال
- ارتباط بین تیم های راه دور یا توزیع شده
- هوش هیجانی
- همکاری متقابل
- رهبری از طریق تغییر
- مدیریت تغییر
- مقابله با استرس/آگاهی بیشتر
- مدیریت زمان
- خلاقیت
همانطور که در بالا می بینید، لینکدین چندین مهارت لازم برای محیط های کاری دورافتاده یا ترکیبی را شناسایی کرده است که در سال های آینده با تجدید ساختار در نحوه زندگی و کار ما همچنان مهم خواهند بود.
(هوش عاطفی در سال 2020 در جایگاه پنجم به لیست اضافه شد. این به خوبی با همدلی – اولین مرحله تفکر طراحی – محبوب ترین رویکرد نوآوری مطابقت دارد .)
6. بینش منابع انسانی
HRForecast مقالهای ایجاد کرد که در آن مهارتهای سخت و نرم خاصی را که متخصصان منابع انسانی در تصمیمگیری برای استخدام در سال ۲۰۲۲ و بعد از آن مهم تشخیص دادهاند، به نمایش میگذارد. در اینجا برخی از موارد قابل ذکر است:
- سواد دیجیتالی
- حل مسئله
- تفکر انتقادی
- تاب آوری
مهارت های نوآوری در عمل
شما فقط بینش هایی از مطالعات برجسته مختلف را خواندید که نشان می دهد مهارت های نوآوری برای آینده کار، سازمان ها و کارمندان چقدر حیاتی است. چگونه می توانید مهارت های نوآورانه خود را توسعه دهید … مهارت های حل مسئله، خلاقیت، همکاری و ارتباط خود را با هم به منظور توسعه و اقدام بر روی یک نوآوری که می تواند تأثیر مثبت داشته باشد، یکپارچه کنید؟ آیا میتوانید از این مهارتها برای توسعه نوآوری استفاده کنید که از فرصت استفاده کند یا یک مشکل مهم را حل کند؟ آیا برای این کار آموزش دیده یا آماده هستید؟ انجام این کار مستلزم به کارگیری مهارت های نوآوری مهمی است که از مطالعات مختلف تحقیقاتی خوانده اید. چه ابتکار نوآورانه ای برای یادگیری و توسعه می توانید برای خود ایجاد کنید؟
اگر در سازمان خود آموزش یا توسعه این مهارتهای حیاتی را دریافت نمیکنید، چگونه میتوانید عامل تغییر باشید تا به تحقق آن برای خود و دیگران کمک کنید تا سازمان شما بتواند به تغییرات سریع سرعت پاسخ دهد و در آینده پیشرفت کند؟ این کار کارکنان را در تمام سطوح با مراحل بالاتری از توسعه مهارت های نوآوری خود می برد. حتی ممکن است صرفاً برای یادگیری نوآوری نوآوری لازم باشد.
ویژگی های مهارت نوآوری
برای من، خلاقیت، تفکر انتقادی، همکاری و ارتباط مهارتهای بسیار کلی هستند که در کنار هم بخشی از دسته بزرگتری هستند که من آن را مهارتهای نوآوری مینامم. بسیاری از «مهارتهای خرد» وجود دارند که میتوانند این مهارتهای عمومیتر را تشکیل دهند، زیرا روشهای ارتباطی مختلفی برای کسب موفقیت در نوآوری وجود دارد. هنوز فرصتی برای توصیف دقیق تر این موارد وجود دارد. تحقیقات مورد علاقه من دقیقاً به مهارت های نوآوری … و آنچه در ذهن مبتکر اتفاق می افتد در حالی که در بهترین حالت خود نوآوری می کند، می پردازد. مطالعهای بر روی «3000 مدیر اجرایی و 500 فردی که شرکتهای نوآورانه را راهاندازی کردهاند یا محصولات جدیدی اختراع کردهاند» در این مقاله مرور کسبوکار هاروارد در مورد DNA Innovator نوشته شده است.. مهارتهای کلیدی که نوآوران به کار میبردند، شبکهسازی، ارتباط، مشاهده، پرسش و آزمایش بود.
مهارت های انسانی در عصر هوش مصنوعی
کلید مرتبط ماندن و رشد در عصر یادگیری ماشینی می تواند یادگیری انسان باشد. یادگیری حرفه ای خود را بر توسعه و به کارگیری انواع مهارت هایی که انسان ها در آن بهترین هستند و روبات ها به خوبی انجام نمی دهند متمرکز کنید. از این مهارتهای انسانی برای استفاده از فناوریهای نوظهور به نفع خود استفاده کنید تا به انسانهایی که به آنها خدمات میدهید، مشتریان و کاربرانتان ارزش بیافزایید. روی چگونگی مرتبط ماندن و رشد در دوران هوش مصنوعی تمرکز کنید. اطمینان حاصل کنید که به تحقیقات در مورد آینده کار ادامه می دهید تا بفهمید چه مهارت هایی برای آینده در حال تغییر صنعت شما مهم هستند. یک برنامه عملیاتی در مورد چگونگی توسعه آن مهارت ها و استفاده استراتژیک از آنها ایجاد کنید. مهارت هایی مانند همدلی، تخیل، خلاقیت، استراتژی، ارتباط، همکاری،
به نظر شما چه مهارت های خاصی برای آینده مهم است؟ فکر می کنید افراد یا سازمان ها چگونه می توانند آنها را توسعه دهند؟ چگونه میتوانید این مهارتهای مهم نوآوری را از طریق رویکرد یادگیری و توسعه متمرکز مانند کارگاههای نوآوری ارتقا دهید ؟
چگونه میتوانیم به دانشآموزان (و خودمان) در یادگیری و توسعه این مهارتها کمک کنیم؟ یکی دیگر از منابع عالی برای یادگیری مهارت های آینده که باید آموزش دهیم، تونی واگنر از هاروارد است . او نویسنده کتاب های زیادی در این زمینه است و “7 مهارت بقا” که او شناسایی می کند عبارتند از:
- تفکر انتقادی و حل مسئله
- همکاری در سراسر شبکه ها و رهبری با نفوذ
- چابکی و سازگاری
- ابتکار و کارآفرینی
- ارتباط شفاهی و کتبی موثر
- دسترسی و تجزیه و تحلیل اطلاعات
- کنجکاوی و تخیل
بدون نظر