از قدیم گفته اند که سفر ذهن را وسعت می بخشد. که تا همین اواخر هرگز به صورت تجربی آزمایش نشده بود. و نتیجه این است که سفر به تنهایی برای تقویت خلاقیت کافی نیست. با این حال، ثابت شده است که زندگی در خارج از کشور توانایی تفکر خلاق را بهبود می بخشد! بنابراین، اگر می خواهید یک مسیر سریع برای افزایش خلاقیت داشته باشید، کشور را ترک کنید!

ویلیام د. آنها اخیراً نتایج خود را در مجله شخصیت و روانشناسی اجتماعی منتشر کرده اند.

آزمایش‌های مادوکس و گالینسکی از آسان‌ترین خوکچه‌های هندی برای محققان دانشگاه استفاده کردند: دانشجویان فارغ‌التحصیل. خوشبختانه، در آمریکا تعداد زیادی از دانشجویان فارغ التحصیل خارجی و همچنین تعدادی از دانشجویان آمریکایی که در خارج از کشور زندگی کرده اند، وجود دارد.

مطالعه 1

در مطالعه اول، به 205 دانش آموز تصویری از چندین شی روی یک میز نشان داده شد: یک شمع، یک بسته کبریت و یک جعبه چوب که همه آنها در کنار یک دیوار مقوایی قرار داشتند. از آنها خواسته شد تا نحوه اتصال شمع را به دیوار به گونه‌ای بیابند که هنگام روشن شدن، موم روی میز یا زمین نیفتد.

از بین آن دسته از دانشجویانی که در خارج از کشور زندگی می کردند، 60 درصد توانستند راه حل را پیدا کنند. تنها 42 درصد از کسانی که هرگز در خارج از کشور زندگی نکرده بودند این معما را حل کردند. علاوه بر این، هر چه دانش آموز مدت طولانی تری در خارج از کشور بوده باشد، احتمال بیشتری داشت که این پازل را حل کند.

راه حل اتفاقاً این است که با استفاده از برخی از چسب ها، جعبه خالی چسب ها را به دیوار بچسبانید.

خلاقیت کجاست؟

مطالعه دوم دو هدف داشت. ابتدا با استفاده از یک پازل تفکر جانبی بسیار متفاوت، یافته‌های مطالعه 1 را تأیید کرد. هدف دوم کنترل متغیرهای شخصیتی بود که ممکن است با خلاقیت و زندگی در خارج از کشور مرتبط باشد. به طور خاص، محققان نگران این بودند که افراد خلاق نسبت به افراد غیرخلاق تمایل بیشتری به زندگی در خارج از کشور داشته باشند. از این رو، نتایج به سادگی نشان می دهد که افراد خلاق خلاق تر از افراد غیر خلاق هستند، که به سختی تعجب آور خواهد بود.

مادوکس و گالینسکی با استفاده از معیارهای استاندارد ویژگی‌های شخصیتی مرتبط با افراد خلاق، توانستند خلاقیت طبیعی را در مطالعات دوم و بعدی توضیح دهند. با این حال، آنها خاطرنشان می‌کنند: «اگرچه کنترل چنین متغیرهایی نمی‌تواند این احتمال را که افراد خلاق بیشتر در خارج از کشور زندگی می‌کنند را رد کند، اما می‌تواند به ما اطمینان بیشتری دهد که رابطه منحصر به فردی بین زندگی در خارج از کشور و خلاقیت وجود دارد.»

مطالعه 2

مطالعه دوم شامل یک تمرین بازی نقش مذاکره برای فروش یک پمپ بنزین بود. یک گروه 108 نفری از دانشجویان MBA به تیم های دو نفره تقسیم شدند. به هر فرد آموزش محرمانه و زمان برای فکر کردن در مورد آن داده شد. با این حال، آنها از بحث در مورد دستورالعمل های خود با دیگران، به ویژه شرکای نقش آفرینی خود منع شدند.

 یک نفر در نقش آفرینی فروشنده پمپ بنزین Texoil بود. او تصمیم گرفته بود چند سال مرخصی بگیرد تا به دور دنیا سفر کند و بنابراین باید ایستگاه را بفروشد. پس از بازگشت به آمریکا، او تصمیم گرفت به سر کار برگردد. او یک قیمت فروش و یک قیمت حداکثر داشت که کمتر از آن نمی رفت.

خریدار قصد نداشت خودش محل را اداره کند و به مدیرانی نیاز داشت که بر عملکرد واقعی پمپ بنزین نظارت کنند. او همچنین محدودیت قیمتی داشت که بالاتر از آن نمی پرداخت.

جای تعجب نیست که پایین ترین قیمت فروشنده بالاتر از حداکثر قیمت خریدار بود.

تیم‌ها بازی‌های نقش خود را انجام دادند و از تیم‌هایی که هر دو شرکت‌کننده در خارج از کشور زندگی می‌کردند، ۷۰٪ به معامله‌ای رسیدند که در آن خریدار قیمتی کمتر از کمترین پیشنهاد فروشنده پرداخت کرد، اما پس از بازگشت به آمریکا، به فروشنده نیز یک شغل مدیریتی پیشنهاد کرد. . از آن تیم هایی که هیچ یک از شرکت کنندگان در خارج از کشور زندگی نکرده بودند، هیچ کدام نتوانستند به توافق برسند!

انطباق

هر دوی این مطالعات (و سایر مطالعات انجام شده توسط محققان) نشان داد که هیچ ارتباطی بین سفر به خارج از کشور و خلاقیت وجود ندارد. تنها همبستگی آنها با دانشجویانی بود که در خارج از کشور زندگی می کردند و خلاق بودند. مادوکس و گالینسکی در بررسی نتایج خود فرض کردند که انطباق ممکن است یک مکانیسم کلیدی در پشت این پیوند باشد. «از آنجایی که فرهنگ چنان نیروی فراگیری است که بر هر جنبه ای از زندگی فرد تأثیر می گذارد و شکل می دهد، تطبیق خود با فرهنگ جدید – یادگیری نحوه رفتار و تفکر به روش های مختلف – ممکن است افراد را به طور مزمن از دیدگاه ها و رویکردهای متعدد آگاه کند. با موقعیت های پیش پا افتاده و بدیع و در نتیجه ممکن است با افزایش خلاقیت همراه باشد.

برای آزمایش این فرضیه، مادوکس و گالینسکی آزمایشی را بر اساس یک وظیفه تولید خلاق بدون ساختار طراحی کردند. به طور خاص، آنها از دانش آموزان خواستند که یک بیگانه را ترسیم کنند. آنها «پیش‌بینی کردند که افرادی که شناختی در مورد سازگاری با فرهنگ جدید دارند، احتمالاً موجودات بیگانه‌ای را ایجاد می‌کنند که بسیار متفاوت از موجودات روی زمین هستند.» و نتایج واقعاً این را نشان می دهد! می توانید نمونه نقاشی ها را در مقاله آنها مشاهده کنید (لینک به PDF کاغذ در انتهای این مقاله).

تقویت خلاقیت دائمی یا موقت

نویسندگان اذعان دارند که آزمایشات آنها نشان نمی دهد که زندگی در خارج از کشور باعث افزایش خلاقیت دائمی می شود. این فقط ارتباط بین زندگی در خارج از کشور و افزایش خلاقیت را نشان می دهد. از این رو این امکان وجود دارد که ماهیت اثر موقتی باشد. برای بررسی این موضوع آزمایشات بیشتری لازم خواهد بود.

من معتقدم که دیدن این که آیا همبستگی های مشابهی برای انواع مختلف مهاجران وجود دارد نیز جالب خواهد بود. با زندگی در چندین کشور، انواع مختلفی از گروه های مهاجر را مشاهده و تجربه کرده ام. برخی اساساً جوامع بسته ای را تشکیل می دهند که در آن اعضا کار می کنند، زندگی می کنند و عمدتاً با دیگران از فرهنگ خود معاشرت می کنند. پایگاه‌های نظامی خارج از کشور نمونه‌های اولیه این امر هستند.

درس هایی که باید آموخت

برای کسب‌وکارها و سایر سازمان‌های دارای دفاتر بین‌المللی، فرستادن هر چه بیشتر افراد برای زندگی و کار به خارج از کشور مکانیسمی عالی برای افزایش خلاقیت افراد در سازمان خواهد بود. مهمتر از آن، این خلاقیت باید توسط سازمان مهار شود، از جمله از طریق قرار دادن چنین افرادی در پروژه هایی که در آن سطح بالایی از خلاقیت مطلوب است. مدیریت پروژه های skunkwork یکی از این وظایف است که به ذهن می رسد.

شرکت هایی که دفاتر بین المللی ندارند بهتر است خارجی ها را در موقعیت هایی استخدام کنند که به مهارت های خلاقانه قوی نیاز دارند یا از آنها بهره مند می شوند.

و اگر فرصتی برای زندگی در خارج از کشور دارید – از آن استفاده کنید! نه تنها می توانید انتظار داشته باشید که خلاق تر شوید، بلکه زندگی در فرهنگ های مختلف یک تجربه غنی و ارزشمند است.

 

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *