ایجاد ذهنیت نوآوری:

در حال حاضر، فرض کنیم سازمان شما برای نوآوری ارزش قائل است و می خواهد همه را وارد عمل کند. این خبر خوب است. خبر نه چندان خوب این است که تلاش برای دستیابی به این هدف متعالی چالش برانگیز است. وقتی به این فکر می‌کنید که چقدر برای یک نفر کاهش پنج پوند یا ترک سیگار دشوار است، تصور کنید چقدر سخت است که صدها – یا حتی هزاران نفر – از فرضیات محدودکننده جمعی خود فراتر رفته و وارد یک ذهنیت باز شوند که در آن هر چیزی وجود دارد. ممکن است.

البته سوال این نیست که آیا شما باید این چالش را بپذیرید یا خیر – موفقیت کسب و کار شما به آن بستگی دارد. سوال این است: چگونه چالش را انجام خواهید داد و مهمتر از آن، چگونه شروع خواهید کرد؟

پیشنهاد ما؟ از ابتدا شروع کنید. و آغاز عمدتاً در مورد داستان است – داستان‌های قدیمی و نوآوری که افراد شرکت شما به گفتن آن‌ها ادامه می‌دهند و داستان‌های جدید و آینده‌ساز که افراد شما هنوز تصور یا نگفته‌اند – از نوع داستان‌هایی که به‌طور انبوهی خواهند داشت. تأثیر مثبت بر فرهنگ، آب و هوا و خلاقیت شرکت شما.

از سال 2001، هوش نوآوری با صدها سازمان زیرک و متعهد به پرورش فرهنگ نوآوری کار کرده است. در طول مسیر، ما چیزهای زیادی را امتحان کرده‌ایم تا مشتریان خود را فراتر از مدل‌های ذهنی قدیمی و وابستگی آنها به وضعیت موجود سوق دهیم. اکثر کارهایی که ما انجام داده‌ایم بسیار خوب عمل کرده‌اند، اما یک چیز بهترین کار را داشته است – و آن داستان سرایی است .

ما کشف کرده‌ایم که داستان‌سرایی ساده‌ترین راه برای سوق دادن مردم به سمت تفکر نوآوری و تغییر فرهنگ سازمان است. وقتی داستان را تغییر می دهید، نظرتان را تغییر می دهید و وقتی نظرتان را تغییر می دهید، آینده را تغییر می دهید. این دقیقاً همان چیزی است که کارگاه ما در مورد آن است.

فرض ما یک فرض ساده است. اگر می‌خواهید یک نیروی کار متعهد و متمایل به نوآوری ایجاد کنید، به مردم چیزی بدهید که درگیر شوند و به آن متمایل به نوآوری شوند. و اینکه آن چیزی چه چیزی است، ارتباط کمتری با آنچه کارشناسان خارجی می‌خواهند آموزش دهند، نسبت به آنچه نیروی کار شما از قبل می‌دانند – درخشش رشد کسب‌وکار، ذاتی و دست‌نخورده آن‌ها که در آخرین جایی که معمولاً نگاه می‌کنند پنهان می‌شود – داستان‌های خودشان است.

ایجاد ذهنیت نوآوری آن داستان‌ها را به شیوه‌ای بسیار جذاب روی میز قرار می‌دهد – داستان‌هایی که سوخت آتشی می‌شوند که بینش، همکاری، خرد، و به اشتراک‌گذاری همتا به همتا “دانش ضمنی” را برمی‌انگیزد – چیزی که به سختی قابل درک است. ارتباط با ماهیت آنچه واقعاً در کار مهم است.

کارگاه چگونه کار می کند؟

  1. نیازسنجی قبل از جلسه: آماده سازی زمینه برای پیشرفت
    1. از طریق یک نظرسنجی آنلاین و مصاحبه‌های تلفنی با گروهی از شرکت‌کنندگان، داستان‌های نوآوری گریز شرکت شما را شناسایی و رتبه‌بندی می‌کنیم – روایت‌های محبوب در محل کار که احتمالات جسورانه و جدید را زیر و رو کرده است.
    2. ما سه “نقطه روشن نوآوری” را در سازمان شما شناسایی می کنیم (یعنی نمونه هایی از موفقیت در نوآوری) و سه حامی نوآوری را برای ارائه آن داستان ها در کارگاه راهنمایی می کنیم.
    3. ما کارگاه را بر اساس آنچه از شماره 1 و 2 می آموزیم سفارشی طراحی می کنیم.
  2. دستور کار کارگاه: سفر از داستان قدیمی به داستان جدید
    1. واقعیت فعلی: بررسی تأثیر داستان های قدیمی شرکت شما
    2. تنظیم زمینه: چگونه جرقه های داستان سرایی تغییر می کند و طرز فکر نوآوری
    3. تمرین: شرکت کنندگان داستان های نوآوری را از آینده تصور می کنند و می نویسند
    4. فرآیند گروهی: به اشتراک گذاری داستان/ساخت داستان برای توسعه روایت های جدید
    5. مهندسی داستان: استخراج مضامین، بینش و ایده های کلیدی
    6. طوفان فکری: تبدیل مضامین داستان به بذر ایده های رشد کسب و کار
    7. ایجاد آینده: اعلامیه های گروهی کامل از داستان های منتخب و جدید
    8. برنامه ریزی اقدام: چگونه از داستان سرایی شخصی، پس از کارگاه استفاده کنیم
    9. نکات مهم: داستان سرایی در محل کار (کتاب) ، رایگان عرشه های جن ، برنامه FTG
  3. گزینه های بعد از کارگاه: چسبیدن داستان ها
    1. WISDOM CIRCLE : ما یک جلسه 2 ساعته را برای 8-10 آداپتور اولیه تسهیل می کنیم
    2. آموزش حلقه حکمت: ما به عوامل تغییر شما آموزش می دهیم که چگونه تسهیل کنند
    3. پیگیری آنلاین: صفحه ای از پیوندهای نوآوری در وب سایت ما
    4. اشتراک در وبلاگ داستان سرایی ما در محل کار
    5. مربیگری و مشاوره: برای کمک به شما در پرورش داستان سرایی در کار
  4. تأثیر فردی و سازمانی کارگاه:
    1. افزایش مشارکت کارکنان، اشتیاق و الهام بخش
    2. احساس تجدید معنا و هدف کار
    3. تغییر در طرز فکر از “نمی توانم انجام دهم” به “هر کاری ممکن است”
    4. شناخت ارزش یادگیری همتا به همتا
    5. به اشتراک گذاری معنی دار “دانش ضمنی” (بهترین شیوه ها)
    6. تولید ایده ها و بینش های تازه و جدید برای رشد کسب و کار
    7. تعهد شخصی برای پرورش فرهنگ نوآوری در سطح شرکت