پیشبرد نوآوری و حل مشکلات در یک محیط عادی می تواند برای هر سازمانی به اندازه کافی چالش برانگیز باشد – چه رسد به انجام این کار در محیطی که ناپایدار، سریع در حال تغییر است و توسط یک بیماری همه گیر جهانی مختل شده است. آنچه در این دوران بسیار مهم است پذیرش و اعمال تغییرات برای انطباق، تکامل و رشد است. خوشبختانه، بسیاری از کارهایی که ما هر روز به عنوان مبتکر انجام می دهیم، ما را به خوبی مجهز می کند تا به تغییرات شتابان و نوسانات یک بحران واکنش نشان دهیم. ما می‌توانیم از چیزی که به نظر می‌رسد هرج‌ومرج به نظر می‌رسد، برای یادگیری سریع، فکر کردن و آزمایش نوآوری برای مرتبط ماندن استفاده کنیم.

1. به سرعت ارزیابی کنید و یاد بگیرید. وقتی همه‌گیری جهان را فرا گرفت، بر مشاغل، جوامع و صنایع در سراسر جهان تأثیر گذاشت – برخی سخت‌تر از دیگران و به روش‌های مختلف. برای ادامه پیشرفت، ارزیابی سریع موقعیت، یادگیری و پیش‌بینی نیازها مهم است. رهبران نوآور باید به سرعت در مورد آنچه در خارج و داخل سازمان اتفاق می افتد متخصص شوند تا راه حل هایی را توسعه دهند.

مسلح کردن خود به داده ها و حقایق مربوطه برای تعیین نحوه عمل بسیار مهم است. فراتر از زمان حال فکر کنید و وضعیت را بیشتر تحلیل کنید. به تصویر بزرگ نگاه کنید و در مناطق استراتژیک عمیق بگردید تا از همه جهات دیدی جامع از وضعیت داشته باشید. پیش بینی کنید که در آینده چه اتفاقی می افتد و کارمندان و مشتریان شما ممکن است به چه چیزی نیاز داشته باشند. مشکلات بزرگی که می توانید برای آنها حل کنید چیست و زمینه های فرصت کجاست؟

به عنوان مثال، زمانی که برای اولین بار با چالش‌های همه‌گیری مواجه شدیم، تخصص‌هایی در اطراف سازمان داشتیم که بر کیفیت هوای داخل ساختمان متمرکز بودند، اما تخصص خاصی در انتقال ویروس‌ها از طریق هوا در خارج از محیط‌های مراقبت‌های بهداشتی محدود بود. این تیم به سرعت شروع به گسترش منابع سنتی ما کرد و با پزشکان، محققان، صاحبان مشاغل و مبتکران صحبت کرد و صدها مقاله را خواند تا تصویری از آنچه مورد نیاز بود و آنچه برای کمک به مشتریان در دسترس بود بسازد. این کار منجر به مشارکت‌های جدیدی با بازیکنان پیشرفته شد تا راه‌حل‌های معتبر کیفیت هوای داخلی (IAQ) را برای کمک به مشتریان خود به سرعت ارائه دهند.

2. اطراف خود را با متفکران گوناگون احاطه کنید. در بازاری که به سرعت در حال تحول است، متغیرهای زیادی برای ارزیابی وجود دارد و دانش فردی ما محدود است. ایجاد فضایی متنوع و فراگیر و توانایی بهره‌گیری از استعدادها و تخصص‌های گوناگون نه تنها می‌تواند دیدگاه جامعی را در اختیار شما قرار دهد، بلکه کلید باز کردن ایده‌های «خارج از جعبه» است.

برای پیشبرد نوآوری، خود را با تفکرات متنوع احاطه کنید. تیمی بسازید که دیدگاه‌ها، تجربیات، قابلیت‌ها و تکنیک‌های مختلف حل مسئله را به همراه داشته باشد. تیم های متنوع تمایل به همکاری بیشتر، نوآوری و بهتر در حل مشکلات دارند. آنها برای جابجایی مرزهای ممکن مناسب ترند. از نگاه کردن به منابع سنتی ایده های خود نترسید و پذیرای تفکر غیرسنتی باشید. کجا در دانش شما شکاف وجود دارد و چگونه می توانید با دستیابی به دیگرانی که معمولاً با آنها کار نمی کنید، آن را تکمیل کنید؟

3. از شبکه ها استفاده کنید و همکاری کنید. همکاری خلاقانه در خارج از سازمان شما می تواند به افزایش سرعت نوآوری کمک کند. استفاده از شبکه بزرگتر و ایجاد مشارکت های جدید برای تکمیل تخصص شما و پر کردن شکاف های دانش بسیار مهم است. آیا گروه ها یا شبکه هایی از افراد وجود دارند که پایگاه دانش مورد نیاز شما را دارند؟ آیا می توانید شورایی از کارشناسان را برای یک هدف متقابل سودمند تشکیل دهید؟ به عنوان مثال، ما مرکز فضاهای سالم و کارآمد (CHES) را راه اندازی کردیم تا به گردهمایی کارشناسان و رهبران در فضاهای داخلی و سلامت کمک کنیم تا بتوانیم در نوآوری های طولانی مدت همکاری کنیم. ثروت دانش آنها همچنان به ما کمک می کند.

در رویکرد مشارکتی خود خلاق و جسور باشید. با بررسی هیئت مدیره یا شبکه های تاسیس شده، عضویت در سازمان های غیردولتی و گروه های مدافع شروع کنید. سازمان‌های تحقیقاتی که تخصص یا فناوری خاصی در صنعت دارند که می‌توانید از آن بهره ببرید. از آزمایشگاه‌های نوآوری، شتاب‌دهنده‌های راه‌اندازی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر برای توسعه و اعتبارسنجی سریع مفاهیم جدید استفاده کنید. متوجه خواهید شد که مشارکت‌های غیرمحتمل می‌توانند خلاقانه‌ترین راه‌حل‌ها را ایجاد کنند و به نتایج بیشتری نسبت به انجام کارها به تنهایی یا به روش مشابه با یک تیم دست پیدا کنند.

همه‌گیری کووید-19 نیاز شدید سازمان‌ها را به ارزیابی کسب‌وکار فعلی خود و ایجاد تغییرات اساسی برای بقا یا پیشرفت نشان داده است. برای انجام سریع و خوب این کار نیاز به تفکر فراتر از وضعیت فعلی خود و ایجاد شراکت های مشترک دارد. اولویت دادن به نوآوری – بدون توجه به تأثیرات خارجی – برای پیشرفت و رشد ضروری است. هدف نهایی این است که یک قدم جلوتر بمانید و آماده خدمت به مشتریان و ذینفعان خود باشید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *