طراحی یک فرآیند مدیریت نوآوری موفق


طراحی یک فرآیند مدیریت نوآوری موفق

یکی از وظایف اصلی در مدیریت نوآوری ، راه اندازی فرآیند مدیریت نوآوری و نظارت بر پیشرفت پروژه های نوآوری است. توصیه های بی شماری در مورد اینکه یک فرآیند مدیریت نوآوری کامل چگونه به نظر می رسد وجود دارد. به عنوان مثال، DOMO Chemicals، یک تولید کننده مواد شیمیایی متوسط ​​بین المللی، یک فرآیند مدیریت نوآوری را ایجاد کرده است که مناسب شرکت است. اما آیا این بدان معناست که این فرآیند به طور خودکار برای سایر شرکت ها نیز مناسب است؟

فقط در حد بسیار محدود. دروب سایت هوش نوآوری innosight ، هر شرکتی باید فرآیند مدیریت نوآوری را توسعه دهد که به بهترین وجه با اهداف و شرایط چارچوب آن مطابقت داشته باشد. پنج سوال کلیدی وجود دارد که در این مورد به شما کمک می کند. در این مقاله با آنها آشنا خواهید شد. در کتاب الکترونیکی رایگان ما «ایجاد سازمان‌های برجسته»، یاد خواهید گرفت که چگونه ایده‌های پرارزش کارمندان و فرآیندهای طراحی را برای اجرای موفقیت‌آمیز این ایده‌ها به دست آورید.

سوال کلیدی 1: اهداف فرآیند مدیریت نوآوری چیست؟

هنگام ایجاد یک فرآیند مدیریت نوآوری، بسیاری از شرکت‌ها گامی قاطع در جهت اشتباه برمی‌دارند: آنها بدون آگاهی از اهداف، با توسعه مراحل خاص فرآیند شروع می‌کنند. فرآیند نوآوری باید چه نوع نوآوری هایی را تحریک کند؟

  • آیا می خواهید توسعه محصول را کارآمدتر کنید؟
  • آیا هدف ایجاد یک مدیریت فناوری است؟
  • آیا کارایی و کیفیت باید از طریق فرآیند بهبود مستمر (CIP) بهبود یابد؟
  • آیا این مسئله توسعه مدل‌های کسب‌وکار دیجیتالی نوآورانه در مسیر دیجیتالی‌سازی و اختلال دیجیتال است ؟

بسته به هدف و موضوع، معیارهای ارزیابی و مراحل فرآیند تغییر می کند:

  • برای مثال، در مدیریت فناوری، فناوری‌ها مراحل شناسایی و تحلیل ، ارزیابی ، توسعه یک مفهوم مناسب برای کاربرد ، ارزیابی مفهوم و نقشه راه را طی می‌کنند. معیارهای ارزیابی می تواند شامل دیدگاه اقتصادی، دیدگاه استراتژیک، دیدگاه توسعه و دیدگاه مشتری باشد.
  • برای رساندن ایده ها و پیشنهادات بهبود از فرآیند بهبود مستمر و مدیریت ایده به اجرای موفق، مراحل فرآیند می تواند تجزیه و تحلیل فرصت ، توسعه ایده و مفهوم ، ارزیابی و اولویت بندی و اجرا باشد.
  • مدل‌های کسب‌وکار دیجیتال و توسعه نوآوری‌های دیجیتال نیازمند مراحل مختلف فرآیندی است که بر توسعه نمونه اولیه و بازخورد سریع مشتری تمرکز دارد.

شرکت ها اغلب بیش از یک فرآیند مدیریت نوآوری دارند. توسعه ایده ها برای بهبود داخلی، ایده های محصول یا طراحی مدل های کسب و کار دیجیتال از یکدیگر جدا شده اند. علاوه بر این، همه کارکنان به طور یکسان در همه فرآیندها درگیر نیستند. وب سایت هوش نوآوری innosight امکان پیاده‌سازی این فرآیندهای مدیریت نوآوری را که با نیازهای مختلف همسو هستند را ممکن می‌سازد .

سوال کلیدی 2: فرآیند مدیریت نوآوری شما چقدر باید چابک باشد؟

شرکت ها در بازارهای پویا با چالش های پیچیده ای روبرو هستند: آنها باید نسل بعدی محصولات خود را توسعه دهند. در عین حال آنها در فرآیندهای داخلی خود تجدید نظر می کنند. علاوه بر این، نیاز شدیدی به توسعه خدمات دیجیتال و مدل‌های تجاری وجود دارد. هنگامی که مفهومی برای فرآیند نوآوری خود ایجاد می کنید، باید این چالش های مختلف سازمان خود را در نظر بگیرید.

فرآیند دروازه مرحله توسعه یافته توسط رابرت جی کوپر بارها مورد بازنگری قرار گرفته است تا بتواند با پویایی فزاینده بازارها پیشی بگیرد. فرآیند شما چقدر باید ایستا یا چابک باشد؟ در حالی که نوآوری فناوری هنوز مراحل و دروازه هایی را دنبال می کند که بخشی از فرآیند دروازه مرحله هستند، توسعه مدل های کسب و کار دیجیتال بسیار چابک تر است.

شما می توانید یک فرآیند نوآوری سریع را پیاده سازی کنید یا یک آزمایشگاه نوآوری را در کنار فرآیند مدیریت نوآوری موجود راه اندازی کنید. وب سایت هوش نوآوری innosight ابزارهایی را برای پیاده سازی فرآیند مدیریت نوآوری به شما ارائه می دهد.

سوال کلیدی 3: می خواهید فرآیند مدیریت نوآوری شما چقدر بسته یا باز باشد؟

در مدیریت نوآوری بین نوآوری بسته و نوآوری باز تفاوت وجود دارد . نوآوری بسته شامل کارمندان و کارکنان بخش های مختلف سازمان شما می شود. با باز کردن فرآیند نوآوری از طریق ایجاد مشترک و ایجاد مشترک مشتری ، می‌توانید کارشناسان و مشتریان خارجی را نیز شامل کنید. اکثر شرکت هایی که با آنها کار می کنیم همزمان از نوآوری بسته و نوآوری باز استفاده می کنند. آنها چالش های نوآوری را برای به دست آوردن ایده های مشتریان آغاز می کنند یا با دانشگاه ها همکاری می کنند.

با استفاده از وب سایت هوش نوآوری innosight ، می توانید مشتریان را در نقاط خاصی از فرآیند مدیریت نوآوری خود درگیر کنید یا می توانید چالش های نوآوری را انجام دهید. شما می توانید یک شبکه نوآوری ایجاد کنید و حتی پلتفرم نوآوری مشتری خود را پیاده سازی کنید. این به شما درجه بالایی از انعطاف پذیری را هنگام تصمیم گیری در مورد باز یا بسته بودن فرآیند مدیریت نوآوری می دهد.

سوال کلیدی 4: چند منبع دارید؟

فرآیند مدیریت نوآوری شما از شما در استفاده کارآمد از منابع برای نوآوری پشتیبانی می کند. اما چقدر منابع دارید؟ توسعه یک فرآیند نوآوری به طور قابل توجهی تحت تأثیر این سؤال است.

فرض کنید تیم های CIP را با مدیران CIP در چندین سایت تولید پیاده سازی کرده اید. علاوه بر این، پنج کارمند در حوزه تحلیل روند مشغول هستند. و شما بخش خود را برای توسعه محصول و مدیریت فناوری دارید. شما به فرآیندی بسیار پیچیده‌تر از زمانی نیاز دارید که کل تیم نوآوری شما متشکل از سه نفر باشد که نوآوری را در کنار وظایف اصلی خود هدایت می‌کنند.

به منظور استفاده هر چه مؤثرتر از منابع شما، چک لیستی را برای شما تهیه کرده ایم.

موضوع شرح آره خیر
انواع نوآوری آیا فرآیند نوآوری شما برای اجرای انواع مختلف نوآوری (بهبودها، محصولات جدید، رویکردهای بازاریابی نوآورانه، توسعه مدل های کسب و کار دیجیتال، مدیریت فناوری) در نظر گرفته شده است؟
مسئولیت ها آیا به افرادی که مسئولیت نوآوری و دیجیتالی سازی را بر عهده دارند برای انجام وظایفشان مرخصی داده می شود؟ آیا آنها به صورت تمام وقت بر موضوعات نظارت می کنند؟
همپوشانی ها آیا همه انواع نوآوری یا موضوعات را می توان به وضوح از یکدیگر جدا کرد یا ممکن است همپوشانی هایی وجود داشته باشد؟ (به عنوان مثال، آیا توسعه یک مدل کسب و کار دیجیتال تاثیری بر توسعه محصول دارد؟)
تعارض نقش آیا کارمندان در شرکت چندین نقش دارند که از آنها تعارض ایجاد شود؟ (به عنوان مثال مدیر CIP و مسئول دیجیتالی سازی در یک نفر)
معیارهای ارزیابی و تصمیم گیری آیا معیارهای ارزیابی متفاوتی را در زمینه های مختلف نوآوری و موضوعاتی که برای تصمیم گیری بهینه ضروری هستند، اعمال می کنید؟

هر چه بیشتر اوقات “بله” را انتخاب کنند، نیاز به قوانین دقیق بیشتر می شود. این کمک می کند تا از منابع به بهترین نحو ممکن استفاده شود. هر چه بیشتر «نه» را انتخاب کنید، بیشتر به نظر می رسد که باید یک فرآیند نوآوری ناب ایجاد کنید که فقط بر مهم ترین مراحل تمرکز دارد.

سوال کلیدی 5: فرآیند مدیریت نوآوری چگونه قرار است بر فرهنگ نوآوری تأثیر بگذارد؟

فرهنگ نوآوری نقش اساسی در توسعه فرآیند مدیریت نوآوری دارد. اگر فرهنگ نوآوری از قبل ایجاد شده باشد، یک شرکت در حال حاضر دارای درجه بالایی از قابلیت نوآوری است. کارکنان متعهد هستند که فرآیند نوآوری در درجه اول در خدمت ساختار ایده های ورودی و همچنین ارزیابی و اجرای شفاف باشد. فرهنگ نوآوری پویا موتور تولید ایده است ، این فرآیند بیشترین کارایی ممکن را تضمین می کند.

اگر فرهنگ نوآوری شما کمتر توسعه یافته است، یک رویکرد مبتنی بر کمپین توصیه می شود: سوالات به طور منظم برای کارکنان مطرح می شود، مشکلات و چالش ها شرح داده می شوند و ایده ها فعالانه درخواست می شوند. این چالش های نوآوری مدت زمان محدودی دارند که معمولاً بین چهار تا شش هفته است و پس از آن بهترین ایده ها انتخاب و اجرا می شوند.

همچنین ممکن است فرهنگ نوآوری داشته باشید که بر تجزیه و تحلیل مشکل تمرکز دارد. اگرچه کارمندان در شناسایی نقاط ضعف موجود بسیار خوب هستند، اما فاقد ایده های راه حل کافی هستند. در این مورد، توصیه می‌شود که قبل از مرحله ایده واقعی، یک فرآیند ساختاریافته از تجزیه و تحلیل و ارزیابی مسئله انجام شود. بررسی فشرده یک مشکل خاص و بحث‌ها اغلب منجر به راه‌حل‌های بدیع می‌شود که از بحث ناشی می‌شود.

فرآیند مدیریت نوآوری و فرهنگ نوآوری به هم مرتبط هستند. فرآیندی که بیش از حد پیچیده است می تواند برای تعهد کارکنان و در نتیجه برای فرهنگ نوآوری مضر باشد. از سوی دیگر، فرهنگ نوآوری باعث ارتقای عملکرد موفقیت آمیز یک فرآیند می شود. هر دو به یکدیگر وابسته هستند.

وب سایت هوش نوآوری innosight از توسعه یک فرآیند مدیریت نوآوری کاملا سفارشی شده پشتیبانی می کند

وب سایت هوش نوآوری innosightبرای پیاده سازی فرآیندهای نوآوری مختلف برای مقابله با چالش های شرکت ها طراحی شده است. توسعه گام به گام یک فرآیند نوآوری را نیز می توان پیکربندی کرد: برای مثال، فرآیندهای جدید و مراحل تصمیم گیری را می توان با استفاده از کشیدن و رها کردن در یک فرآیند نوآوری ادغام کرد. بنابراین وب سایت هوش نوآوری innosight یک ابزار بسیار انعطاف پذیر برای مدیریت ایده و نوآوری شرکت ها و همچنین برای راه اندازی یک فرآیند نوآوری است.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *