فیلسوف رواقی اپکتتوس دو هزار سال پیش نوشت: «ما دو گوش و یک دهان داریم، بنابراین می‌توانیم دو برابر بیشتر از صحبت‌هایمان گوش کنیم».

Epictetus یکی از طرفداران  راه حل جعبه ایده بود که رازهای آن را در این مقاله کشف خواهیم کرد.

اگر 30 سال یا بیشتر دارید، مطمئناً روند قرار دادن یک جعبه کوچک در پذیرش شرکت یا دستگاه قهوه ساز برای جمع آوری ایده از کارمندان را تجربه کرده اید.

در حالی که در ابتدا مفهوم جعبه های ایده به عنوان یک راه حل جالب برای  بهبود مستمر تلقی می شد، اما اکنون به مکانیزم بسیار ارزشمندی برای شرکت ها در سراسر جهان تبدیل شده است. در اینجا چند سؤال وجود دارد که احتمالاً از خود می پرسید:

  • جعبه ایده دقیقا چیست؟
  • چرا یک پلت فرم جعبه ایده را در سازمان خود پیاده سازی کنید؟
  • چگونه آن را عملی کنیم؟

جعبه ایده چیست؟

“همه ایده ها استقبال می شود!” آیا تا به حال این جمله را شنیده اید که مخاطب خود را به مشارکت فعال در  فرآیندهای ایده پردازی ترغیب کند  ؟

اصل  راه حل مدیریت ایده  جمع آوری، متمرکز کردن و پیگیری همه این ایده ها است. اگر بخواهیم یک جعبه ایده تعریف کنیم، می‌گوییم که این روشی است برای جمع‌آوری ایده‌ها از کارمندان و بهبود مستمر شرکت در زمینه‌های مختلف از طریق  هوش جمعی . مناطق تحت تأثیر عبارتند از: 

  • فعالیت تجاری، پیاده سازی روش های جدید کسب و کار
  • توسعه محصولات
  • فرآیندهای منابع انسانی
  • فرآیندهای سازمانی
  • سیاست تنوع و شمول شرکت
  • تعهد زیست محیطی شرکت
  • تحقیق و توسعه و نوآوری

از طریق منشور این مثال های مختلف، می توانید ببینید که راه اندازی جعبه های ایده موضوعی کاملاً ممکن است (و حتی توصیه می شود). تجربه کارمند تنها افزایش می یابد زیرا همه این فرصت را خواهند داشت که در مورد موضوعات اساسی خود را بیان کنند.

بیایید دلایلی را که باید شما را برای  راه اندازی یک جعبه ایده در شرکتتان ترغیب کند، کشف کنیم .

تصویر برای نشان دادن آنچه جعبه ایده است

چرا یک جعبه ایده راه اندازی کنیم؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا راه اندازی یک جعبه  ایده – نرم افزار مدیریت ایده  – به ارزش سازمان شما می افزاید.

اولین و بارزترین آن، دریافت پیشنهادات و نوآوری ها از سوی کارکنان است. این ایده‌ها معدن طلایی برای شرکت هستند، زیرا از افرادی می‌آیند که آن را بهتر می‌شناسند.

داشتن اطلاعات هر چه بیشتر به ما امکان می دهد بهترین انتخاب را داشته باشیم. درک انتظارات عمیق کارکنان ، دانستن انگیزه های آنها و آنچه در سطح جهانی به کار آنها معنا می دهد – بهترین راه برای شرکت برای ایجاد یک همکاری قوی است.

دومین مزیت اجرای جعبه ایده در توسعه هوش جمعی است که شامل کارکنانی است که مایل به مشارکت در زندگی سازمان هستند.

احتمالاً این ضرب المثل را می دانید که «اگر می خواهی سریع بروی، تنها برو. اگر می‌خواهید دور بروید، با هم بروید.» جعبه ایده به هر دو گزینه اجازه می دهد. به سرعت و در عین حال درگیر کردن کارکنانی که از مشارکت در  تحول سازمانی خوشحال هستند . این فرآیند برای پایداری یک شرکت ضروری است.

بسیاری از شرکت ها در تحقیق و توسعه سرمایه گذاری می کنند، اما مفهوم جعبه ایده یک راه حل استثنایی مقرون به صرفه است. غیر معمول نیست که نوآوری از این نرم افزار مشتق شود. ماسک Easybreath از Decathlon و  نوشیدنی Driftwell از PepsiCo  از ایده‌های الهام‌گرفته کارمندان می‌آیند.

چگونه جعبه ایده نصب کنیم؟

پس از سؤالات «چی» و «چرا»، اجازه دهید درباره «چگونه» صحبت کنیم. اگر از مفید بودن جعبه ایده متقاعد شده اید (و دلیلی برای آن وجود دارد)، در اینجا چند مرحله وجود دارد که به شما در راه اندازی آن کمک می کند:

  1. نرم افزار متن باز
    منطق پشت جعبه ایده  هوش جمعی است که برای  بهبود مستمر سازمان ها ضروری است . این به کارمندان خاص محدود نمی شود، بلکه برای همه باز است. “همه ایده ها استقبال می شود”، به یاد دارید؟
  2. دسترسی آسان به صورت آنلاین.
    تجربه کاربری رمز موفقیت نرم افزار جعبه ایده است. توصیه می‌کنم خود را به پلتفرمی مجهز کنید که به طور خاص برای این کار طراحی شده است، با ویژگی‌های متعددی که ثبت نام، ایجاد نمایه، ارسال ایده‌ها، بازخورد، رای‌گیری و نتایج اعلامیه را تسهیل می‌کند.
  3. ایده پردازی زمان می برد.
    ایده های خوب می توانند در هر زمان و از هر مکان مطرح شوند! چه چیزی می تواند برای کارمندی که یک ایده عالی دارد ناامید کننده تر از فهمیدن بسته بودن جعبه ایده باشد؟ اگرچه می توانید تاریخ پایانی را برای جعبه ایده خود ایجاد کنید، اما زمان بگذارید تا افراد الهام بگیرند.
  4. انتخاب را برای همه ذینفعان باز کنید.
    هوش جمعی فقط در مورد ارائه ایده های کارکنان نیست، بلکه در مورد سهامداران نیز است. آنها همچنین باید در انتخاب بهترین پیشنهادات مشارکت داشته باشند. اطمینان حاصل کنید که پلتفرمی که انتخاب می‌کنید اجازه رای دادن بر اساس معیارها، لایک‌ها یا نظرات را می‌دهد.
  5. نتایج را بشناسید.
    به بهترین ایده ها باید جایزه داد. برای انجام این کار از نرم افزار مدیریت ایده بهره ببرید و نتایج را به اشتراک بگذارید. این را می توان در طول رویدادهای فیزیکی، ترکیبی یا 100٪ آنلاین از طریق راه حل وبینار ادغام شده در پلتفرم انجام داد.

به طور خلاصه

جعبه ایده هنوز حرف آخرش را نگفته است.  در شرایطی که هوش جمعی  و برندسازی کارفرما دو حوزه ای هستند که به ویژه توسط دپارتمان های منابع انسانی و نوآوری سرمایه گذاری می شوند ، حتی از همیشه مرسوم تر است .

اجرای آن نیازمند کمی سازماندهی و تکیه بر ویژگی های دسترسی آسان برای بهینه سازی نرخ مشارکت شماست.

آیا برای ایده پردازی آماده اید؟

با شرکت در دوره های هوش نوآوری به خلاقیت نهفته در خودتان بیدار شوید

دکتر سعید جوی زاده : 09382252774

 

Agorize چیست؟

Agorize جامع ترین پلت فرم مدیریت نوآوری است که توسط تیمی از کارشناسان و جامعه نوآوران پشتیبانی می شود. برای بیش از یک دهه، ما فناوری ارائه شده توسط جامعه ای متشکل از 5 میلیون نوآور را برای تقویت تغییر و سرعت بخشیدن به نوآوری ارائه می دهیم. مشتریان و شرکای ما در سراسر جهان با استفاده از Agorize راه‌حل‌هایی را از استارت‌آپ‌ها، کارمندان، توسعه‌دهندگان و دانش‌آموزان ارزیابی و توسعه می‌دهند.

ما با اجرای برنامه های نوآورانه به بیش از 300 شرکت جهانی در اروپا، آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه، از جمله Enterprise Singapore، Huawei، Microsoft، LVMH، PepsiCo، Bayer، Schneider Electric، Hitachi، L’Oréal و بسیاری دیگر در اروپا، آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه کمک کرده ایم.

چالش نوآوری چیست؟

چالش نوآوری یا رقابت نوآوری، مسابقه ای است که توسط یک شرکت برای ارائه راه حل های نوآورانه برگزار می شود. سازمان دهنده اهداف و بیانیه های مشکل را مشخص می کند و پس از آن از نوآوران دعوت می شود تا ایده ها و راه حل های خود را ارائه دهند. پیشنهادها می‌توانند از سوی استارت‌آپ‌ها، کارمندان، دانش‌آموزان یا استعدادهای دیگر مرتبط با موضوع مورد نظر ارائه شوند. از طریق فرآیند جمع‌سپاری و ارزیابی ایده‌ها، راهنمایی شرکت‌کنندگان و توسعه راه‌حل‌ها، سازمان پیشنهادات برنده‌ای را که اجرا می‌شوند شناسایی می‌کند. بیش از 300 شرکت سازمانی چالش های نوآوری را با Agorize سازماندهی کرده اند.

نتایج آنها برای خود صحبت می کند. آنها زمان ورود به بازار را با تیم‌های داخلی کاهش داده‌اند، توسعه راه‌حل‌های تخصصی با محصولات و خدمات استارت‌آپ‌ها را سریع دنبال کرده‌اند، مشارکت‌های استراتژیک بلندمدت ایجاد کرده‌اند و ایده‌های اثبات‌کننده آینده را با دانشجویان دانشگاه‌های برتر مطرح کرده‌اند. به طور کلی، این تحول خود را تسریع کرد و خود را مقاوم‌تر از آینده کرد.

چالش داخلی چیست؟

چالش داخلی یا رقابت داخلی، رقابتی است که در داخل یک شرکت سازماندهی می شود تا کارکنان را در یافتن راه حل های نوآورانه جدید درگیر کند. مانند هر چالش نوآوری، این چالش شامل اهداف روشن، اظهارات مشکل و پاداش است. هنگامی که یک چالش داخلی به درستی انجام شود، تأثیرات مثبت متعددی بر سازمان خواهد داشت.

نه تنها درگیر کردن کارمندان در چالش‌های تجاری مرتبط به جمع‌سپاری سریع، توسعه و اجرای راه‌حل‌هایی که رشد و درآمد کسب‌وکار را افزایش می‌دهند، منجر می‌شود. همچنین فرهنگ بهبود مستمر شرکت را تقویت می کند، رضایت و حفظ کارکنان را افزایش می دهد و استعدادهای جدید را به شرکت جذب می کند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *