افزایش پیچیدگی، افزایش عدم قطعیت، کوتاه شدن دائمی چرخه عمر محصول، تغییر سریع – به طور خلاصه، فشار برنوآوریصعودی است.

موفقیت نوآورانه شامل خلاقیت، سرعت و دانش تخصصی است. و شرکت ها دیگر نمی توانند با بخش تحقیق و توسعه خودشان این کار را انجام دهند. این نیاز به باز کردن درفرآیند نوآوریتا بتوان از خلاقان، کارشناسان و استعدادهای خارج از شرکت و ایده ها، فناوری ها و شایستگی های آنها استفاده کرد.

 

تعریف نوآوری باز

“نوآوری باز“، این اصطلاح در سال 2003 توسطهنری چسبرو، افتتاحیه استفرآیند نوآوری. زمانی که محصولات جدید مخفیانه و پشت درهای بسته توسعه یافتند، امروزه ادغام هدفمند مشتریان، محققان، تامین کنندگان و شرکا در فعالیت های نوآورانه صورت می گیرد.

 

انواع نوآوری باز

بین فرآیند درون به بیرون و بیرون به درون تفاوت وجود دارد. درپشت و رورویکرد، دانش داخلی به صورت خارجی مورد بهره برداری قرار می گیرد، به عنوان مثال، مجوز ثبت اختراع یا یک spin-out. درخارج به داخل از سوی دیگر، رویکرد به معنای ادغام ایده ها و دانش از بیرون است و در اینجا با جزئیات بیشتری به آن پرداخته شده است.

افتتاحیه عمدتاً در قسمت جلویی خلاقانه برای جستجوی ایده ها و در مرحله توسعه انجام می شودفرآیند نوآوری.

فرآیند نوآوری کاغذ

سهامداران و شرکای کلیدی عبارتند از مصرف کنندگان، مشتریان، تامین کنندگان، دانشگاه ها، موسسات تحقیقاتی، دانشجویان، مخترعان، استارت آپ ها، شرکت های شریک از سایر صنایع، مشاوران فنی و انجمن ها.

1. جستجوی ایده‌هایی برای محصولات جدید و راه‌حل‌های مشکل (جلو اول)

برداشت ایده های جدید از محیط نسبتاً آسان است. برای این منظور، رویکردهای زیر ارزش خود را ثابت کرده اند:

  • جمع سپاریمخفف خرد بسیاری است. از طریق استفاده از پلتفرم‌های موجود یا از طریق رقابت‌های ایده‌های خود، ایده‌های جدید توسط جامعه یا جمعیت تولید، ارزیابی و توسعه می‌یابد.
  • کارگاه هایی با مشتریان و کارشناسان مانند کاربران اصلی، تامین کنندگان یا محققین برای توسعه ایده های جدید.
  • ذهن باز: شرکت هایی که تصویری باز، همکاری و نوآور دارند، خود مخترع و ارائه دهندگان فناوری برای ارائه ایده ها و فناوری های جدید هستند.

2. توسعه فناوری ها و محصولات جدید

درتوسعه نوآورانهفن آوری ها و محصولات جدید نیازمند دانش و زمان خاصی است، از طریق همکاری نزدیک تر در پروژه های نوآوری مشخص با مصرف کنندگان، مشتریان، موسسات تحقیقاتی، دانشگاه ها، تامین کنندگان، رقبا، شرکت های همکار از سایر صنایع یا مشاوران فنی. شرکای خارجی در فرآیندهای داخلی تحت عنوان ادغام می شوندهم آفرینی.

سه نوع همکاری تحقیق و توسعه وجود دارد:

  • تحقیق در مورد قرارداد: شریک برای توسعه راه حل مامور شده و برای آن پول می گیرد. راه حل و حقوق بهره برداری منحصرا متعلق به شرکت راه اندازی است. این قابل مقایسه استبرون سپاری. به عنوان مثال، در طول یک همکاری تحقیق و توسعه، یک دانشگاه یک شیشه شیشه ای ضد آب برای یک خودروساز تولید می کند.
  • مشارکت: راه حل به طور مشترک توسعه یافته است. هزینه ها و همچنین راه حل تقسیم شده است. یک مثال توسعه فناوری های پایه همراه با رقبا است.
  • اکاملادغامبرای مثال، از طریق خرید و ادغام استارت آپ ها.

3. ادغام مشتری در فرآیند نوآوری

مشتری کاربر آینده یک استنوآوری، در مورد خرید و در نتیجه موفقیت یک محصول تصمیم می گیرد. بنابراین، نیازها، خواسته‌ها و نگرش‌های او کلید اصلی این امر استفرآیند نوآوری.

ادغام مشتریان و همچنین مصرف کنندگان در فرآیند نوآوری به طور قابل توجهی میزان موفقیت نوآوری ها را افزایش می دهد. با توجه به قدرت و مرتبط بودن مشتریان، نکته جداگانه ای به آنها اختصاص داده شده است.

همکاری و ادغام مشتریان از جمله مشتریان مستقیم، بلکه مشتریان مشتریان و مصرف کنندگان صورت می گیرد:

  • در همان مراحل اولیه کهتحقیقات بازارنیازها و در نتیجه انگیزه ها برای محصولات جدید جمع آوری می شوند.
  • مشتریان تامین کننده هستندایده ها.
  • بازخورد مشترییک عامل کلیدی در کل فرآیند نوآوری است. ایده های اولیه، اولین مفهوم، نمونه های اولیه و غیره باید با مشتریان آزمایش شوند.

مزایای نوآوری باز

نوآوری بازمزایای زیادی برای شرکت ها دارد و تأثیر مثبت زیادی بر نوآوری دارد :

  • دسترسی به ایده های نوآورانه بیشتر و بیشتر
  • دسترسی به دانش، به عنوان مثال در مورد مشتریان، بازار و امکانات فنی.
  • دیدگاه های جدید و اجتناب از کوری عملیاتی.
  • زمان توسعه سریعتر
  • دسترسی به کارشناسان و متخصصان.
  • ریسک توسعه کمتر
  • امکان دریافت یارانه عمومی از طریق همکاری
  • سود تصویر از طریق همکاری

ریسک ها و عوامل موفقیت نوآوری باز


برای نوآوری بازبرای موفقیت در کار، برخی از الزامات باید در نظر گرفته شود. برای توسعه نوآوری ها با شرکا و شبکه ها به شایستگی سازمانی

نیاز دارد .

 

  • شبکه های داخلی و خارجی.
  • فرآیند نوآوریبا رابط های بیرونی
  • ابزارهایی برای ارتباط و همکاری با شرکا (به عنوان مثال ابزارهای فناوری اطلاعات).
  • مدیریت دانش برای ایمن سازی شایستگی ها و بینش ها از خارج.

بسیار مهم است – و بسیاری از همکاری ها قبلاً شکسته شده اند – قوانین واضحی هستند، به ویژه در مورد محرمانه بودن، پاداش، بهره برداری و ثبت اختراع.

عوامل نرم نیز نقش مهمی دارند. درجه بالایی از شناخت و تصویر مثبت مبنایی است که شرکای خارجی به هیچ وجه به شرکت ها نزدیک شده و علاقه مند به همکاری با یکدیگر هستند.

در این زمینه، نگرش و رفتار شرکت نیز نقش مهمی ایفا می کند: گشودگی نسبت به نوآوری، باز بودن نسبت به بیرون، همکاری، اعتماد، جهت گیری برد-برد و غیره.

در مجموع جذابیت بالایی به عنوان یک شریک دارد. به این ترتیب ایده ها به شرکت سرازیر می شوند و همکاری با شرکای خارجی به آرامی و در نتیجه موفقیت آمیزتر انجام می شود.

هنگام انتخاب شریک، به ویژه در پروژه های نوآوری، شایستگی تنها موضوع نیست. همچنین شیمی بین افراد بازیگر باید متناسب باشد. از آنجا که تفاوت های بین انسانی وجود دارد، در پروژه و در نهایت در نتیجه نیز منعکس می شود.

از طریق شبکه‌سازی با شرکای خارجی، نوآوری باز به برندسازی و تصویر یک شرکت کمک می‌کند، که باید بازیگران را در طول هر فعالیت پشت سر بگذارد.

مثال 1 “جمع سپاری”

جمع سپاری از هوش، خلاقیت و دانش بسیاری از افراد خارج از شرکت برای حل مشکلات استفاده می کند. اصل این است که تا آنجا که ممکن است به یک توده وسیع توجه شود و به این دلیل که جرم شانس یک راه حل بسیار نوآورانه را افزایش می دهد.

از طریق توسعه وب 2.0، امکانات افزایش یافته و به راحتی قابل دسترسی است. بسیاری از پلتفرم‌های جمع‌سپاری موجود وجود دارد که می‌توان با پول کم از آنها استفاده کرد. ایده ها در همان زمان توسعه و ارزیابی می شوند.

اما چند نکته مرتبط با موفقیت وجود دارد که قبل از شروع باید در نظر بگیرید:

 

  • جامعه هم باید صلاحیت داشته باشد. الزامات، به عنوان مثال، یک تلفن همراه نمی تواند کسی را تعریف کند، یک طناب سیم جدید برای جرثقیل ایجاد نمی شود.
  • با توجه به شعار “آشغال در، زباله بیرون”، پرسش درست نقش اساسی دارد. برای جلوگیری از رسیدن به هدف، باید تا حد امکان اطلاعات زمینه ای را در اختیار جمعیت قرار دهید.
  • مرحله ارزیابی نیاز به بیشترین مقدار کار دارد و نباید در مرحله برنامه ریزی دست کم گرفته شود.
  • با نتایج، چیزی باید اتفاق بیفتد، آنها نمی توانند به سادگی در یک کشو فرود آیند.
  • رسیدگی محترمانه به ایده‌ها و ارسال‌ها (بازخورد به‌موقع، پاداش منصفانه…) معنادار است، زیرا هر شرکت‌کننده ناراضی می‌تواند در تصویرسازی مشارکت کند.
  • شفاف سازی و توافقات در مورد حقوق بهره برداری و پاداش.

 

مثال 2 “نوآوری چند صنعت”

بیش از سه چهارم تمام نوآوری ها از ترکیب دانش موجود (به گفته نوه الن) ناشی می شود. از طریق پیوند شیوه ها و دانش در مورد مدل های کسب و کار، فناوری ها و فرآیندهای سایر صنایع، فرد سعی می کند نوآوری های جدیدی ایجاد کند. نمونه ها هستند

  • سیستم iDrive از BMW، که جوی استیک را از صنعت بازی گرفته است.
  • انتقال فناوری های سطحی از رنگ خودرو به صنعت چوب.

این پایان نامه نسبتاً ساده است: در هر شرکتی، صرف نظر از اینکه صنعت چقدر خارجی است، نقاط همپوشانی پیدا می کند که پتانسیل نوآوری را فراهم می کند. هیجان انگیزترین چیزها در رابط ها اتفاق می افتد. این مستلزم:

  • شبکه سازی و تبادل فشرده با شرکت ها و شخصیت های مختلف.
  • پیوند دادن و موهبت پیوند دادن چیزی موجود به چیز جدید، یافتن تشبیهات و استخراج ایده های جدید از آن.

و این تمرین به همین سادگی است: اگر کسی یک شریک بالقوه را پیدا کرد، مثلاً در کنفرانس‌ها یا نمایشگاه‌های تجاری، یا از طریق جست‌وجوهای اینترنتی، به سادگی بدون تعهد پشت میز می‌نشینید، خود و وظایف خود را معرفی می‌کنید و شروع به طوفان فکری می‌کنید.

مثال 3 “کارگاه های آموزشی مشتری”

کارگاه های آموزشی درتوسعه نوآوریهمراه با مشتریان منبع مهمی برای پیشرفت های جدید هستند. از طریق تماس شخصی با مشتریان، درک عمیق مشتری در مورد نیازها، مشکلات، انتظارات و تجربیات او به دست می آید.

و ادغام مشتری نشان می دهد که او جدی گرفته می شود و کمک بسیار مثبتی به ارتباط با مشتری می کند. علاوه بر این، هزینه ها و هزینه ها نسبتا پایین است.

کاربران پیشرو در اینجا نقش ویژه ای دارند.کاربر LEAD

  • آیا مشتریان و کاربران پیشرفته هستند،
  • کسانی که قبلاً نیازها یا نیازهایی دارند که دیگران بعداً خواهند داشت،
  • پذیرای نوآوری هستند زیرا از آن سود زیادی می برند و
  • اغلب حتی راه حل های جدید را امتحان کنید.

کارگاه های آموزشی با مشتریان باید به طور منظم در دستور کار نوآوران، به ویژه با توسعه دهندگان محصول با تجربه فنی باشد تا درک مشتری و بازار را توسعه داده و نوآوری را تحریک کند.

نتیجه گیری: تعریف نوآوری باز

هر کس از نوآوری باز دست بکشد، از نوآوری چشم پوشی کرده است.

زیرا این شرکت سرشار از ایده‌ها، پتانسیل‌ها، فناوری‌ها و شایستگی‌هایی است که می‌تواند دارایی‌های ارزشمندی را برای شرکت ارائه دهد. از طریق همکاری با مشتریان و متخصصان خارجی مانند دانشگاه ها یا تامین کنندگان سرعت نوآوری،درجه نوآوری و کیفیت به طور قابل توجهی افزایش یافته است، همه چیز به حساب موفقیت نوآوری است.

5 نکته برای فرآیند نوآوری مناسب در آینده

مایکل پوتز

در سالزکامرگوت متولد شد. او پس از کار برای شل و پورشه، به عنوان دستیار مطالعاتی در بخش نوآوری دانشگاه اقتصاد و مدیریت بازرگانی وین، بر مدیریت نوآوری تمرکز کرد. در سال 2003 او LEAD Innovation را تأسیس کرد و به عنوان شریک مدیریت شرکت را مدیریت می کند. سخنرانی در MIT، در مقابل شرکت هایی مانند گوگل یا ناسا.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *