تامین مالی جمعی، به عنوان راهی برای جمع آوری پول برای یک سرمایه گذاری جدید، به یک تجارت بزرگ تبدیل شده است. از یک شروع کوچک در سال 1997، تخمین زده شد که این صنعت به ارزش بیش از 34 میلیارد دلار در سال 2015 باشد. اما تامین مالی جمعی هنوز در مراحل اولیه است و – مانند هر ابزار دیگری – می توان از آن سوء استفاده کرد تا پتانسیل آن برای آوردن نوآوری به بازارها مختل شود.

ما شروع به تحقیق در مورد اینکه چه چیزی پروژه های سرمایه گذاری جمعی موفق را از پروژه هایی که به هدف خود نمی رسند متمایز می کند، انجام دادیم. تیم ما از دانشگاه آنگلیا راسکین 9652 پروژه – موفق و ناموفق – را از پلتفرم تامین مالی جمعی Kickstarter بررسی کرد. Kickstarter یکی از بزرگترین پلتفرم‌های تامین مالی جمعی مبتنی بر پاداش است که از زمان ایجاد آن در سال 2008 بیش از 2 میلیارد دلار (1.6 میلیارد پوند) جمع‌آوری کرده است.

از آنجایی که همه متقاضیان برای دریافت بودجه از طریق Kickstarter ملزم به ارسال اطلاعات خاص و دقیق هستند، به این معنی است که ما می‌توانیم هر طرح جداگانه‌ای را بررسی کنیم و درک کلی از ویژگی‌های مشترکی که هر کدام داشتند یا نداشتند که آنها را قادر به جذب می‌کرد، ایجاد کنیم. سرمایه گذاری جمعی ما شش ویژگی اصلی را که کمپین‌های سرمایه‌گذاری جمعی موفق مشترک داشتند، جدا کردیم.

کلیدهای موفقیت

زمان‌بندی: تأمین مالی اولیه و پشتیبانی، کلید موفقیت سرمایه‌گذاری جمعی است. هرچه حامیان و بودجه بیشتری در چند روز اول کمپین دریافت شود، احتمال موفقیت آن بیشتر است. این نشان می دهد که طراحی کمپینی برای پاداش دادن به حامیان اولیه منجر به موفقیت بیشتر آن می شود. پروژه های موفق به طور متوسط ​​39٪ از اهداف بودجه خود را تا پایان ششم اول کمپین افزایش دادند – بسیاری از آنها قبل از رسیدن به این محدودیت اولیه، بودجه خود را تضمین کردند. این در مقایسه با پروژه های شکست خورده است که توانستند به طور متوسط ​​کمتر از 4 درصد از هدف بودجه خود را در همان دوره زمانی افزایش دهند.

شبکه‌ها: احتمالاً این که داشتن شبکه‌های اجتماعی آنلاین بزرگ به کارآفرینان کمک می‌کند تا در هنگام تأمین مالی ایده‌هایشان به موفقیت برسند، چندان شگفت‌آور نیست. هنگامی که پیشنهاد دهندگان پروژه یک پیوند شبکه اجتماعی آنلاین را به صفحات پروژه خود اضافه می کنند، نشان می دهند که عمدا از شبکه اجتماعی خود برای تقویت کمپین های تامین مالی جمعی خود استفاده می کنند. کمپین های موفق در مجموعه داده ما به طور متوسط ​​1024 دوست فیس بوک داشتند.

جاه طلبی خود را تعدیل کنید: جاه طلبی معمولاً به عنوان کلید موفقیت برای نوآوران تلقی می شود – در نهایت برای راه اندازی یک پیشنهاد سرمایه گذاری جمعی، جاه طلبی لازم است. اما ما پروژه‌های زیادی را شناسایی کردیم که به سادگی بیش از حد بلندپروازانه بودند – همانطور که با تأثیر منفی یک هدف مالی بالا بر شانس موفقیت یک پروژه نشان داده شد. پروژه هایی که به طور متوسط ​​شکست خورده اند کمتر از 6 درصد از هدف تأمین مالی خود را دریافت کرده اند و برخی کمتر از 0001/0 درصد از اهداف تأمین مالی خود را افزایش داده اند.

بی حوصلگی : بی حوصلگی برای پیاده شدن از زمین، احتمال موفقیت یک پروژه را افزایش می دهد. این ممکن است غیر شهودی به نظر برسد – زیرا انتظار می رود که دادن زمان بیشتر به یک کمپین به موفقیت آن کمک کند. اما وقتی صحبت از تامین مالی جمعی به میان می‌آید، حامیان بی‌صبر هستند – آن‌ها می‌خواهند پروژه‌هایی را که پشتیبانی می‌کنند در اسرع وقت آغاز کنند. در واقع، آن‌ها آنقدر بی‌صبر هستند که هر چه مدت زمان اعلام شده کمپین کوتاه‌تر باشد، احتمال موفقیت پروژه بیشتر می‌شود.

Pebble 500000 دلار جمع آوری کرد تا ساعت هوشمند خود را در 17 دقیقه عرضه کند. در مجموع این شرکت بیش از 20 میلیون پوند در کیک استارتر جمع آوری کرده است. کیک استارتر

شهرت: ما تعدادی پروژه را از کارآفرینانی شناسایی کردیم که قبلاً کمپین هایی را با موفقیت راه اندازی کرده بودند. این تجربه شانس موفقیت یک پروژه را افزایش داد، زیرا باعث افزایش اعتبار این سازنده اعتماد شد. این در محیطی مانند تامین مالی جمعی که در آن کارآفرین در مورد ویژگی های محصول یا خدمات جدیدی که قرار است راه اندازی شود بسیار بیشتر از حامیان بالقوه می داند، بسیار مهم است.

تعامل متقابل: در یک جامعه مجازی، مانند جامعه ای که توسط پلتفرم های تامین مالی جمعی ایجاد شده است، متوجه شدیم که حمایت از پروژه های دیگران می تواند راه خوبی برای جلب حمایت خود باشد. تأثیر مثبت تعامل متقابل نشان می‌دهد که پلتفرم‌های تأمین مالی جمعی جوامع مجازی هستند – جایی که رفتار نوع دوستانه احتمال موفقیت نوآوران را بیشتر می‌کند.

تامین مالی جمعی اهمیت دارد

مشخص شد که هر یک از این ویژگی‌ها در تأثیرگذاری بر موفقیت و شکست پروژه‌هایی که به آنها نگاه می‌کنیم، مهم است. ما این ویژگی‌ها را در مدلی توسعه دادیم که ما را قادر می‌سازد نتیجه بیش از 87 درصد از کمپین‌های Kickstarter را به درستی پیش‌بینی کنیم.

چرا همه اینها اهمیت دارد؟ چرا باید به تامین مالی جمعی اهمیت دهیم؟ سرمایه گذاری جمعی اکنون یک پدیده جهانی است – در سراسر جهان افراد بیشتری در کشورهای بیشتری از این روش جمع آوری سرمایه برای حمایت از ایده های خود استفاده می کنند. نقشه زیر توزیع جغرافیایی پروژه های مورد تجزیه و تحلیل را نشان می دهد.

تامین مالی جمعی: دیدگاهی جهانی نویسنده ارائه شده است

از این نقشه دو نکته مهم پدیدار می شود. Crowdfunding یک شرکت جهانی با یک پلتفرم تامین مالی جمعی است که در بیش از 100 کشور جهان سرمایه جمع آوری می کند. اما همچنین نشان می‌دهد که چگونه سرمایه‌گذاری جمعی هنوز در آفریقا و آمریکای جنوبی محدود است – مناطقی که ممکن است بیشترین سود را از استفاده از سرمایه‌گذاری جمعی برای دستیابی به یک ایده خوب از زمین ببرد.

بسیاری از شرکت‌های بزرگ کوچک راه‌اندازی کرده‌اند – و در یک چشم‌انداز مدرن فراصنعتی، استفاده از سرمایه‌گذاری جمعی برای زنده کردن موج مغزی در ایجاد شغل و ایجاد ثروت اهمیت فزاینده‌ای دارد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *