فازی جبهه نوآوری کسب و کار مرحله اولیه فرآیند نوآوری را توصیف می کند که با عدم قطعیت های متعدد مشخص می شود.

در حالی که در مراحل بعدی پروژه‌های مدیریت نوآوری معمولاً با مراحل فرآیند روشن و اندازه‌گیری نوآوری به جلو هدایت می‌شوند ، در فاز فازی مقدمه نوآوری تمرکز بر شناسایی فرصت‌ها و تولید ایده است .

ویژگی Fuzzy Front End of Innovation این است که از به اصطلاح هوش ازدحامی تعداد زیادی از مردم استفاده می کند. از طریق روش هایی مانند نوآوری باز و ایجاد مشترک ، مشتریان در مراحل اولیه فرآیند نوآوری درگیر می شوند. از تکنیک های خلاقیت نیز استفاده می شود.

مهمتر از فرآیند نوآوری ساختاریافته در مرحله اولیه نوآوری، یک استراتژی نوآوری روشن است که جهت را تعیین می کند و همچنین فرهنگ نوآوری که از توسعه ایده های جدید پشتیبانی می کند.

در این مقاله با عوامل مختلف موفقیت برای مدیریت موفقیت‌آمیز Fuzzy Front End آشنا خواهید شد. در کتاب الکترونیکی رایگان ما «ایجاد سازمان‌های برجسته»، یاد خواهید گرفت که چگونه برنده شوید و ایده‌های با ارزش کارمندان را با موفقیت اجرا کنید.

جبهه فازی نوآوری به شناسایی فرصت های نوآوری کمک می کند

یکی از مهم ترین سؤالات فازی جبهه نوآوری این است: در کدام حوزه ها یک شرکت می تواند از طریق نوآوری در آینده به مزیت های رقابتی دست یابد؟ برای این منظور زمینه های نوآوری مشخص می شود. آنها منطقه ای را توصیف می کنند که در آن یک شرکت می خواهد به عنوان مثال محصولات جدید، نوآوری سازمانی ، نوآوری خدمات یا مدل های کسب و کار دیجیتال توسعه دهد .

زمینه های نوآوری می تواند به عنوان مثال:

  • توسعه راه حل برای یک مشکل مشخص مشتری

  • توسعه یک راه حل فن آوری نوآورانه برای افزایش کارایی یک کارخانه

  • توسعه یک نوآوری در فرآیند برای ساده تر و مقرون به صرفه تر کردن یک فرآیند خاص

  • توسعه یک ارائه خدمات دیجیتال برای مشتریانی که از یک محصول خاص استفاده می کنند

  • توسعه یک مدل کسب و کار نوآورانه بر اساس داده های مشتری یا دستگاه

هدف توسعه زمینه‌های نوآوری است که تا حد امکان دقیق توصیف شوند. در پایان فازی جبهه نوآوری باید مشخص شود که برای کدام زمینه های نوآوری در مرحله بعدی ایده های توسعه ایده به دنبال آن هستند.

فعالیت‌های معمولی در طول فاز فازی نوآوری

شرکت ها به منظور تعریف زمینه های نوآوری در فاز جبهه فازی نوآوری، فعالیت های مختلفی را آغاز می کنند. اینها را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد:

  • ارزیابی روندها : با استفاده از معیارهایی مانند تجزیه و تحلیل روند، انواع مختلف روند ارزیابی می شوند: مگاترندها که توسعه کلی اقتصاد و جامعه را توصیف می کنند، روندهای صنعت (تحولات کلی فناوری و اقتصادی در یک صنعت)، روندهای تکنولوژیکی (فناوری های موجود در بازار). یا فن‌آوری‌هایی که در آینده بازار را تغییر می‌دهند)، گرایش‌های خاص (مثلاً گرایش‌های دیجیتال، گرایش‌های یک زیربخش از یک صنعت یا گرایش‌های رفتار مشتری). این روندها شناسایی و ارزیابی می شوند. تجزیه و تحلیل اثرات برخی از روندها را بر شرکت و رقابت آتی آن نشان می دهد.

  •  

    تجزیه و تحلیل نیازهای پنهان مشتری : یکی از فعالیت های اصلی در بخش مقدماتی فازی نوآوری، تجزیه و تحلیل نیازهایی است که مشتریان در حال حاضر لزوماً از آن آگاه نیستند. رویکردهای مختلفی برای این امر وجود دارد، مانند مشاهده مشتریان در زندگی روزمره، مصاحبه‌های عمیق یا رقابت‌های ایده، که در آن از مشتریان به طور فعال دعوت می‌شود تا پیشنهاداتی برای بهبود یا ایده‌هایی برای محصولات و خدمات نوآورانه ارائه دهند. در این مرحله از روش هایی مانند خلق مشترک مشتری و نوآوری باز نیز استفاده می شود.

  • مشاهده بازار : افزایش فعالیت ها برای مشاهده تحولات بین رقبا و شناسایی استراتژی های در حال ظهور در مراحل اولیه. منابع برای این ممکن است شامل انتشارات در رسانه های اجتماعی، رویدادهای سازماندهی شده توسط رقبا یا ارزیابی حضور در نمایشگاه تجاری باشد.

فازی جبهه نوآوری یکی از مهمترین مراحل فرآیند نوآوری است. مدیریت خوب این مرحله به شرکت ها این امکان را می دهد که در مراحل اولیه بر روی امیدوار کننده ترین زمینه های نوآوری تمرکز کنند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *