انواع نوآوری :بخش مهمی از ماندن در رقابت در هر بازاری


چه چیزی نوآوری را تعریف می کند؟

نوآوری فرآیندی است که وضعیت موجود را زیر سوال می برد، راه حل های جدید را پیدا می کند و مشکلات را برای افراد به روشی منحصر به فرد حل می کند که به تجربه آنها ارزش می بخشد. همانطور که توسط Ideascale تعریف شده است ، “نوآوری فرآیند ایجاد یا بهبود محصولات، خدمات و فرآیندها است. صرف نظر از اندازه، این تغییرات به طور قابل توجهی بر نحوه خدمات رسانی شرکت ها به مشتریان تأثیر می گذارد.

نوآوری می تواند به یک محصول یا خدمات مرتبط باشد، اما می تواند در مکاتب فکری، مدیریت و هر فرآیندی که مردم استفاده می کنند نیز اعمال شود. بخش مهم این نیست که کجا اعمال می شود، بلکه نحوه اعمال آن است. نوآوری باید منجر به تغییرات پایدار و مثبت شود. این یک عامل ضروری برای هر و همه اهداف نوآوری است.

نوآوری تغییرات ساده، به روز رسانی رویه ای یا رفع مشکل موجود با راه حل موجود نیست. نوآوری به معنای فراتر رفتن از آنچه در حال حاضر وجود دارد است، و برای انجام این کار، سازمان ها باید متفاوت فکر کنند و شجاعانه عمل کنند.

چهار نوع نوآوری چیست؟

به منظور درک چگونگی وقوع نوآوری، باید انواع مختلف نوآوری را تجزیه کنیم. همه نوآوری ها یکسان نیستند و بسته به سازمان یا استراتژی، انواع مختلف نوآوری می توانند اثرات بسیار متفاوتی داشته باشند. هنگامی که به نوآوری فکر می کنید، بهتر است یک ربع XY را با محور Y نشان دهنده پتانسیل بازار و محور X نشان دهنده فناوری تصور کنید. نمودار در هر محور با تجربه موجود شروع می شود و به عوامل جدیدی که وجود ندارند منتقل می شود. با این درک، در اینجا چهار نوع اصلی نوآوری وجود دارد.

نوآوری افزایشی

نوآوری افزایشی رایج ترین نوع نوآوری است زیرا محصول را به شکل قابل توجهی تغییر نمی دهد بلکه آن را اندکی به جلو می برد. بدون هیچ گونه تغییر شدید، محصول، فرآیند یا نام تجاری را بهبود می بخشد و معمولاً در جای دیگری از اکوسیستم دیده می شود.

حتی اگر قبلاً در اکوسیستم وجود نداشته باشد، به طور سنتی تکامل چیزی است که قبلاً انجام داده است و واقعاً هیچ مفهوم اساسی جدیدی را معرفی نمی کند. کنار گذاشتن نوآوری افزایشی می تواند آسان باشد زیرا رویکردی اساسی برای تغییر ندارد، اما بخش فوق العاده مهمی از هر کسب و کاری است. توانایی اسکن اکوسیستم رقابتی، گوش دادن به مشتریان و بهبود مستمر برای ارائه یک تجربه بهتر، پایه و اساس یک تجارت خوب است و عاملی عظیم در ایجاد وفاداری به برند است.

مثال: به هر نرم افزاری که به طور مداوم استفاده کرده اید نگاه کنید. با گذشت زمان، مجموعه ویژگی ها رشد می کند و تکامل می یابد تا نیازهای مشتری را برآورده کند. یک مثال عالی Slack است. آن‌ها دائماً ویژگی‌ها، ادغام‌ها و ویجت‌های جدیدی را اضافه می‌کنند تا تجربه کلی خود را به صورت تدریجی نوآوری کنند.

نوآوری معماری

نوآوری معماری، که گاهی اوقات به عنوان نوآوری پایدار شناخته می شود، زمانی است که یک سازمان در کسب و کار خود نوآوری می کند تا بزرگترین حساب های خود را گسترش دهد. این نوع نوآوری اساساً نوآوری تدریجی را می گیرد و آن را افزایش می دهد تا خدمات یا محصولات سودآورتر شود. هیچ توسعه ای به ویژگی های جدید و ناشناخته وجود ندارد، اما کسب و کار در داخل رشد خواهد کرد تا نیازهای گسترده مشتریان بزرگ را برآورده کند.

این نوع نوآوری معمولاً در شرکت‌های موفقی دیده می‌شود که می‌توانند تا حد زیادی دسترسی خود را به نیازهای مشتریان موجود گسترش دهند. سازمان‌های بزرگ‌تر اغلب نمی‌توانند از نوآوری سریع استفاده کنند، بنابراین این روشی است که آنها برای حفظ ارتباط با مشتریان خود استفاده می‌کنند.

مثال: یک مثال از این امر می‌تواند این باشد که اپل ویژگی‌های جدیدی را در کنسول مدیریتی خود برای دانشگاه‌هایی که با تجارت آنها شریک هستند ایجاد می‌کند. آنها یک محصول نوآورانه جدید ایجاد نمی کنند یا یک رابط آینده نگرانه برای عموم مردم عرضه نمی کنند، اما با افزایش ارزش خود برای یک مشتری بزرگ، نوآوری های معماری را انجام می دهند.

نوآوری رادیکال

این نوع نوآوری همان چیزی است که مردم معمولاً در هنگام تصور ابتکارات نوآورانه در حال حرکت به آن فکر می کنند. نوآوری رادیکال اساساً موقعیت، کارایی یا هویت برند یک سازمان را ارتقا می دهد. با استفاده از نوآوری رادیکال، شرکت ها می توانند نحوه دستیابی به مشتریان، نحوه شناسایی، آنچه را که ارائه می دهند و چه کسانی را هدف قرار می دهند تغییر دهند.

نوآوری رادیکال معمولاً از مفهوم بازار موجود استفاده می کند و مرزها را برای یافتن راه های جدید برای آواز خواندن محصول تحت فشار قرار می دهد. در حالی که بازاری را باز نمی کند که قبلاً دیده نشده بود، اما به یک مفهوم موجود نیاز دارد و فناوری را برای تازه کردن آن نوآوری می کند.

مثال: اگرچه دیگر وجود ندارد، اما Google Stadia نمونه خوبی در نوآوری رادیکال بود. بازی در زمان انتشار Stadia بسیار محبوب بود، اما تنها در خدمات ابری و بازی‌های ابری کار می‌کرد و اساساً فناوری را به جلو می‌برد و دسترسی و استفاده از سرویس‌های بازی ابری را برای همه امکان‌پذیر می‌کرد.

نوآوری مخرب

نوآوری مخرب تاثیرگذارترین نوع نوآوری در این لیست است. زمانی اتفاق می‌افتد که یک سازمان قابلیت‌های موجود بازار را بهبود می‌بخشد و فناوری خود را برای ایجاد یک تجربه منحصربه‌فرد و واقعاً مخرب پیش می‌برد.

این تأثیرگذارترین نوع نوآوری برای یک بازار و فناوری است که ابتکارات نوآورانه را در این دو بخش ترکیب می کند تا چیزی واقعاً خاص ایجاد کند.

این نوآوری‌ها در کنار مخرب بودن، پتانسیل افزایش در آینده را نیز نشان می‌دهند.

مثال: Robinhood نمونه خوبی از نوآوری مخرب است. این بازار سنتی را در نظر گرفت و آن را گسترش داد و در عین حال فناوری جدیدی را نیز اضافه کرد و به مردم اجازه داد تا با سهولت بیشتری به بازار سهام دسترسی داشته باشند و با آن تعامل داشته باشند. این فوق العاده نوآورانه بود و شاهد هجوم شرکت هایی بود که سعی می کردند همان ارزش پیشنهادی را تکرار کنند.

چرا نوآوری سودمند است؟

به طور کلی، نوآوری باید در هر سازمانی در سطوحی دخیل باشد. در حالی که استارت‌آپ‌ها اغلب ذاتاً نوآور هستند، سازمان‌های بزرگ‌تر ممکن است مجبور باشند تلاش بیشتری برای ماندگاری نوآورانه و مخرب انجام دهند. یکی از گزینه ها استخدام مدیران نوآوری برای پیاده سازی و حفظ فرآیندهای نوآورانه در سراسر یک کسب و کار است. در اینجا برخی از مزایای اجرای هر یک یا همه چهار نوع نوآوری آورده شده است.

  • خلاقیت را تشویق می کند: نوآوری فرآیندی است که نیاز به خلاقیت دارد. مردم برای یافتن راه حل های جدید باید خارج از چارچوب فکر کنند و هر چه سازمان بیشتر این کار را انجام دهد، خلاق تر خواهد شد. تشویق خلاقیت بخش مهمی از درگیر نگه داشتن کارمندان است و به ایجاد مهارت های حل مسئله در سراسر هیئت کمک می کند.
  • رقابت پذیری را افزایش می دهد: انواع مختلف نوآوری، سازمان ها را مجبور می کند تا در مورد موقعیت خود نسبت به سایر شرکت ها فکر کنند. وقتی به شرکت‌های دیگر فکر می‌کنید، کسب‌وکارها می‌توانند پیشنهادات خود را بهتر تحلیل کنند و در سطوح مختلف رقابت کنند. چهار نوع نوآوری به سازمان ها دو معیار متفاوت برای رقابت می دهد و می تواند رشد بیشتری را در این زمینه ها ایجاد کند.
  • بهره وری را بهبود می بخشد: نوآوری فقط در خارج اتفاق نمی افتد، و نوآوری داخلی می تواند یک عامل کلیدی در افزایش بهره وری تیم های داخلی باشد. نوآوری چه در پذیرش یک پشته فناوری جدید باشد، چه رویکرد متفاوتی به گردش کارها یا توسعه اهداف جدید داشته باشد، نوآوری می تواند کاتالیزوری برای افزایش بهره وری باشد.
  • تمرکز بر ارزش: هدف اصلی نوآوری بهبود کارایی و ارزش افزوده است. انجام این دو کار، چه در داخل و چه در خارج، همیشه یک سازمان را به جلو می برد، حتی اگر در ابتدا موفقیت بزرگی نداشته باشند. توانایی تمرکز بر اقدامات مبتنی بر ارزش، رشد را بسیار مستقیم می کند و مسیر مثبتی را برای جلو فراهم می کند.
  • سود بیشتر: در حالی که افزایش ارزش مهم است، هر کسب و کاری به سودآوری به عنوان ستاره شمالی تغییرات نوآورانه نگاه می کند. افزایش کارایی و ارزش مشتری در نتیجه باعث افزایش سود برای یک سازمان می شود و نوآوری را به یک سرمایه گذاری ارزشمند تبدیل می کند.

نحوه اجرای موثر ساختارهای نوآوری

درک اینکه چگونه نوآوری مفید است تنها زمانی ارزشمند است که بدانید چگونه آن را اجرا کنید. پیاده‌سازی ساختارهای نوآوری می‌تواند کار زیادی ببرد، بنابراین ما نکات سریعی را در مورد نحوه اجرای مؤثر ابتکارات نوآورانه در داخل و خارج فهرست کرده‌ایم. بسته به یک استراتژی نوآوری خاص، این ایده‌ها ممکن است کم و بیش مؤثر باشند، اما باید برای بیشتر تلاش‌های نوآورانه قابل اجرا باشند.

هنگام اجرای استراتژی های نوآوری، اغلب استفاده از تخته سفید آنلاین برای همکاری کمک می کند. در Fresco، می‌توانید در زمان واقعی با کل تیم خود همکاری کنید و وظایف را به صورت داخلی تعیین کنید، بنابراین کار شما منجر به نتایج واقعی می‌شود. تخته سفید آنلاین رایگان فرسکو را اینجا ببینید.

مهم‌ترین چیزی که باید در هنگام توسعه یک استراتژی نوآوری به خاطر بسپارید این است که همه باید در مورد جایی که می‌روید یکسان باشند. زمانی که همه با اهداف استراتژی همسو باشند، بیشتر درگیر دستیابی به آن اهداف می شوند و همچنین در این فرآیند خریداری می شوند. در اینجا چند نکته سریع برای کمک به پیاده سازی نوآوری در کسب و کار شما آورده شده است.

  • همه را درگیر کنید
  • به طور منظم همکاری کنید
  • ایجاد کانال های ارتباطی بین بخشی
  • به خلاقیت پاداش دهید
  • از شرکت های موفق مثال بزنید
  • اکوسیستم رقابتی را از نزدیک دنبال کنید
  • مشتریان خود را درگیر کنید
  • به هر فردی به عنوان یک تغییردهنده قدرت دهید
  • اهداف واضح، مشترک و مستند ایجاد کنید

نتیجه

اگر نوآوری چیزی است که امیدوارید آن را در اولویت قرار دهید، امیدواریم این فهرست از چهار نوع نوآوری به روشن شدن استراتژی شما کمک کند. برای اخبار بیشتر در مورد آخرین روند نوآوری، وبلاگ مدیریت نوآوری را بخوانید.

بیشر بدانید …..

فهرست مطالب

نوآوری کاربرد عملی ایده‌هایی است که منجر به انواع مختلف پیشنهادات جدید می‌شود، مانند محصولات، خدمات، فرآیندها و مدل‌های کسب‌وکار، با هدف بهبود یا ایجاد اختلال در برنامه‌های کاربردی موجود یا ایجاد راه‌حل‌های جدید.

فرقی نمی‌کند که ایده‌ها را از خارج از سازمان دریافت می‌کنید، از طریق طوفان فکری ، ترکیب ایده‌های موجود، یا تفکر جدید رادیکال در حوزه خود. اما باید در قلب کسب و کار شما باشد و باید دائماً برای اطمینان از بقای کسب و کار انجام شود.

نوآوری کارکرد خاص کارآفرینی است، چه در یک کسب و کار موجود، چه در یک موسسه خدمات عمومی یا یک سرمایه گذاری جدید که توسط یک فرد تنها در آشپزخانه خانواده آغاز شده است. این ابزاری است که به وسیله آن کارآفرین یا منابع جدید تولید کننده ثروت ایجاد می کند یا منابع موجود را با پتانسیل افزایش یافته برای خلق ثروت می بخشد. – پیتر دراکر

بنابراین ما در اینجا زمینه های مختلفی را که در آن نوآوری می تواند اتفاق بیفتد، 4 نوع مختلف نوآوری، و همچنین نحوه محافظت از ایده های خود در برابر کپی یا سرقت را به بهترین شکل توضیح خواهیم داد.

نوآوری چیست؟

نوآوری فرآیند برداشتن چیزی است که از قبل وجود داشته و آن را بهتر می کند – چه یک محصول، یک خدمت یا حتی یک فرآیند. این می تواند به سادگی ایجاد یک تغییر کوچک یا پیچیده به عنوان بازسازی کامل یک سیستم باشد. اما به هر شکلی که باشد، نوآوری همیشه مستلزم خلاقیت و ریسک پذیری است. نوآوری می تواند یک محرک اساسی برای رشد اقتصادی باشد و کسب و کارهایی که می توانند به طور مداوم نوآوری کنند، نسبت به آنهایی که این کار را نمی کنند موفق تر هستند.

چندین عامل کلیدی به توانایی یک شرکت برای نوآوری کمک می کند. یکی از مهمترین آنها داشتن فرهنگ نوآوری قوی است. این به معنای ایجاد فضایی است که در آن کارکنان برای ارائه ایده‌های جدید تشویق می‌شوند و برای ریسک‌کردن پاداش دریافت می‌کنند. یکی دیگر از عوامل مهم، داشتن منابع مناسب، مانند آزمایشگاه های تحقیق و توسعه، تیم های طراحی، پشتیبانی مدیریت و تامین مالی است. در نهایت، داشتن یک چشم‌انداز استراتژیک روشن که از نوآوری حمایت می‌کند و به تصمیم‌گیری کمک می‌کند، ضروری است.

برای نوآوری موفقیت آمیز، کسب و کارها باید بتوانند فرصت ها را شناسایی کرده و از آنها استفاده کنند. این شامل نگاه کردن به بازار و درک آنچه مشتریان می‌خواهند و نیاز دارند. همچنین مستلزم جلوتر بودن از روندها و تمایل به آزمایش ایده های جدید است.

نوآوری و آوردن نوآوری به بازار می تواند چالش برانگیز باشد، اما همچنین یک فرآیند سودمند برای مشاغل است. این می تواند منجر به افزایش سود، رشد سریع تر، تضمین مزیت رقابتی، بهبود حاشیه و حتی گاهی اوقات اکتشافات در حال تغییر جهان شود.

8 زمینه های نوآوری

نوآوری می تواند در اشکال و نتایج متفاوتی باشد. وقتی در مورد نوآوری صحبت می کنیم، اکثر مردم به محصولات جدید فکر می کنند در حالی که طیف گسترده ای از نتایج مختلف نوآوری ممکن است. در اینجا ما رایج ترین ها را لیست می کنیم

1. محصول و عملکرد محصول نوآوری

یا یک محصول جدید توسعه می یابد یا عملکرد یک محصول موجود بهبود می یابد. این نوع نوآوری در دنیای تجارت بسیار رایج است.

2. نوآوری فناوری

فن آوری های جدید همچنین می تواند مبنای بسیاری از نوآوری های دیگر باشد. بهترین مثال اینترنت بود که خود یک نوآوری بود اما منجر به نوآوری های دیگری در زمینه های مختلف شد.

3. نوآوری مدل کسب و کار

بسیاری از موفق ترین شرکت های جهان موفق شدند مدل کسب و کار خود را نوآوری کنند. استفاده از کانال‌ها، فناوری‌ها و بازارهای جدید می‌تواند منجر به مدل‌های کسب‌وکار جدید شود که می‌تواند ارزش مشتری را ایجاد، ارائه و جذب کند. اکوسیستم های دیجیتال نمونه شناخته شده ای از نوآوری با استفاده از چندین فناوری و ایجاد نوع جدیدی از کسب و کار هستند.

4. نوآوری سازمانی

مدیریت و به اشتراک گذاری منابع به روشی جدید نیز می تواند یک نوآوری باشد. به این ترتیب می توان از منابع و دارایی ها به روشی کاملاً جدید استفاده کرد.

5. نوآوری فرآیند

نوآوری در فرآیندها می تواند کارایی یا اثربخشی روش های موجود را بهبود بخشد. نوآوری های احتمالی فرآیند شامل تولید، تحویل یا تعامل با مشتری است.

6. بازاریابی / فروش – نوآوری کانال جدید

روش های جدید برای جلب توجه و جلب توجه مشتریان. یا از طریق استفاده از مفاهیم نوآورانه بازاریابی/فروش یا استفاده از کانال های جدید برای جذب مشتری/فروش.

7. نوآوری شبکه

با اتصال گروه ها و ذینفعان مختلف ممکن است ارزش بیشتری ایجاد شود. این نوع نوآوری به دلیل استفاده از خدمات ICT بسیار رایج است.

8. تعامل / حفظ مشتری

مفاهیم نوآورانه ای که سعی در افزایش تعامل مشتریان و حفظ آن دارند. هدف این است که مدل‌های نوآورانه‌ای داشته باشیم تا مشتریان را درگیر یا درگیر نگه دارند.

4 نوع نوآوری

اول، ما باید درک کنیم که راه های مختلفی وجود دارد که نوآوری می تواند بر محصولات، خدمات و فرآیندها تأثیر بگذارد. معمولاً ما بین 4 سطح نوآوری بسته به اینکه بازارهای جدیدی را باز کنند یا زمانی که فناوری در حال تغییر است، تفاوت قائل می شویم.

4 نوع مختلف از نوآوری هستند

  • نوآوری افزایشی
  • نوآوری معماری
  • نوآوری مخرب
  • نوآوری رادیکال

1. نوآوری افزایشی

فناوری موجود، بازار موجود

یکی از رایج ترین اشکال نوآوری که می توانیم مشاهده کنیم. از فناوری های موجود در بازار موجود استفاده می کند. هدف بهبود یک پیشنهاد موجود با افزودن ویژگی‌های جدید، تغییرات در طراحی و غیره است.

مثال

بهترین مثال برای نوآوری افزایشی را می توان در بازار گوشی های هوشمند مشاهده کرد که در آن بیشترین نوآوری فقط به روز رسانی سخت افزار، بهبود طراحی، یا افزودن برخی ویژگی ها / دوربین ها / حسگرها و غیره است.

2. نوآوری مخرب

فناوری جدید، بازار موجود

نوآوری مخرب بیشتر با بکارگیری فناوری‌ها، فرآیندها یا مدل‌های کسب‌وکار مخرب در صنایع موجود مرتبط است. گاهی اوقات فناوری‌ها و مدل‌های کسب‌وکار جدید، به‌ویژه در ابتدا، پایین‌تر از راه‌حل‌های موجود به نظر می‌رسند، اما پس از چند بار تکرار، از مدل‌های موجود پیشی می‌گیرند و به دلیل بهره‌وری و/یا مزایای کارآمدی، بازار را در اختیار می‌گیرند.

مثال ها

آمازون از فناوری های اینترنتی برای ایجاد اختلال در صنعت موجود برای کتابفروشی ها استفاده کرد. آنها بازار موجود کتاب را داشتند اما به دلیل استفاده از فناوری های مخرب، نحوه فروش، تحویل و تجربه آن را تغییر دادند. مثال دیگر آیفون بود که در آن فناوری‌های موجود در بازار (تلفن‌های دکمه‌دار، صفحه‌کلید و غیره) با دستگاه‌های رابط لمسی همراه با رابط‌های کاربری بصری جایگزین شدند.

3. نوآوری معماری

فناوری موجود، بازار جدید

نوآوری در معماری چیزی است که در حال حاضر با غول های فناوری مانند آمازون، گوگل و بسیاری دیگر می بینیم. آنها از تخصص، فناوری و مهارت های حوزه خود استفاده می کنند و آنها را در بازاری متفاوت به کار می برند. به این ترتیب آنها می توانند بازارهای جدیدی را باز کنند و پایگاه مشتریان خود را گسترش دهند.

مثال ها

به خصوص ارکستراتورهای اکوسیستم دیجیتال مانند آمازون و علی بابا از این استراتژی نوآوری برای ورود به بازارهای جدید استفاده می کنند. آنها از تخصص موجود در ساخت اپلیکیشن ها، پلتفرم ها و پایگاه مشتریان فعلی خود برای ارائه خدمات و محصولات جدید برای بازارهای مختلف استفاده می کنند. یک مثال اخیر برای این: آمازون اخیراً وارد حوزه مراقبت های پزشکی شده است .

4. نوآوری رادیکال

فناوری جدید، بازار جدید

حتی این شیوه کلیشه ای است که اکثر مردم به نوآوری می نگرند. این نادرترین شکل از همه آنها است. نوآوری رادیکال شامل ایجاد فناوری‌ها، خدمات و مدل‌های تجاری است که بازارهای کاملاً جدیدی را باز می‌کند.

مثال

بهترین نمونه از نوآوری رادیکال اختراع هواپیما بود. این فناوری جدید رادیکال شکل جدیدی از سفر را باز کرد، صنعت و بازار کاملا جدیدی را اختراع کرد.

5 مرحله نوآوری شرکتی چیست؟

برای ایجاد یک فرآیند نوآوری موفق و پایدار، شرکت شما باید مراحل مختلف نوآوری شرکتی را طی کند. این شامل تولید ایده، ارزیابی، آزمایش و آزمایش، توسعه و پیاده سازی، و بهینه سازی است. هر مرحله برای موفقیت کلی ابتکار نوآوری شما مهم است.

1. ایده و تولید ایده

فرآیند تولید ایده ها و پیش نویس های جدید. این مرحله همه چیز در مورد ارائه راه های جدید و نوآورانه برای بهبود کسب و کار، خدمات یا محصولات است. برخی از روش‌های رایج برای تولید ایده‌های جدید عبارتند از طوفان فکری ، بازخورد مشتری، فناوری‌های جدید، تغییر اقتصاد یا سایر منابع برای ایده‌های جدید. مهم نیست که چگونه آنها را تولید می کنید، مهم است که یک جریان ثابت از ایده های جدید برای ارزیابی و پیشرفت داشته باشید.

2. ارزشیابی

بسیاری از شرکت ها مرحله ارزیابی ایده های خود را نادیده می گیرند و این می تواند پرهزینه باشد. بدون صرف زمان برای ارزیابی درست یک ایده، ممکن است در نهایت در پروژه ای سرمایه گذاری کنید که امکان پذیر یا سودآور نیست. مهم است که قبل از حرکت به جلو، برای ارزیابی هر ایده وقت بگذارید، بنابراین می توانید مطمئن شوید که در پروژه هایی سرمایه گذاری می کنید که بیشترین پتانسیل موفقیت را دارند.

3. تست، آزمایش و MVP

فرآیند آزمایش یک ایده برای دیدن اینکه آیا در عمل کار می کند یا خیر. این مرحله شامل توسعه نمونه اولیه، تست بازار و بازخورد کاربر است. با این حال، مهم است که ابتدا با MVP های کوچک شروع کنید تا ریسک سرمایه گذاری در پروژه ای که امکان پذیر یا سودآور نیست کاهش یابد. MVP ها یک راه عالی برای آزمایش یک ایده بدون صرف زمان یا هزینه زیاد برای توسعه هستند.

4. توسعه و اجرا

یک آزمون موفق می تواند در ابتدا بازخورد خوبی به شما بدهد که می تواند به شما در ایجاد یک برنامه و سپس اجرای توسعه در مقیاس کامل نوآوری کمک کند. پس از یک آزمایش موفقیت آمیز، مهم است که آن بازخورد را بگیرید و از آن برای ایجاد یک برنامه توسعه استفاده کنید. این طرح باید شامل تمام مراحل لازم برای عرضه نوآوری به بازار باشد. زمانی که طرح انجام شد، زمان اجرای آن طرح و اجرای نوآوری فرا رسیده است. این همچنین شامل بازاریابی، فروش و پشتیبانی می شود.

5. بهینه سازی و مقیاس بندی

پس از راه اندازی نوآوری، پیگیری عملکرد و بهینه سازی در صورت لزوم بسیار مهم است. این مرحله تماماً در مورد اطمینان از موفقیت و پایداری نوآوری در دراز مدت است. این شامل ردیابی، تجزیه و تحلیل و بهبود مستمر است. هنگامی که نوآوری ایجاد شد و عملکرد خوبی داشت، وقت آن است که آن را افزایش دهید و به مشتریان بیشتری ارائه دهید.

چگونه نوآوری را در کسب و کار خود تشویق کنیم

نوآوری گاهی اوقات یک حوزه حیاتی کلیدی برای بقای بسیاری از مشاغل و صنایع است. اما تشویق کارمندان به ارائه ایده های جدید گاهی اوقات می تواند استرس زا باشد.

در اینجا چند نکته در مورد چگونگی دستیابی به نوآوری بیشتر آورده شده است:

  • فعالانه کارکنان خود را تشویق کنید
  • از مشتریان بازخورد بخواهید/از مشتریان برای دور بازخورد دعوت کنید
  • از ذینفعان بازخورد بخواهید
  • روی تحصیلات کارمند خود سرمایه گذاری کنید
  • ذخیره فعال منابع برای تحقیق و توسعه (R&D)
  • یک سیستم پاداش برای تفکر نوآورانه بسازید
  • با استارت آپ ها و شرکت های نوآور همکاری کنید
  • یک برنامه کارآفرینی داخلی بسازید
  • تحقیقات فعال در اینترنت انجام دهید (اخبار صنعت، اخبار فناوری و غیره را دنبال کنید)
  • از کارشناسان بپرسید / مصاحبه کنید

نوآوری یک ریسک محاسبه شده است که باید مورد توجه قرار گیرد. همه پروژه‌ها موفق نخواهند بود، و فرآیند شرکت باید مدیریت شود تا شکست‌های احتمالی قبل از اینکه تأثیر زیادی بر بودجه نوآوری شما داشته باشد، فیلتر شود. سعی کنید فرآیند را ساده کنید و شاید برنامه نوآوری خود را ایجاد کنید که برخی از نکات ذکر شده در بالا را پوشش می دهد. به این ترتیب می توانید آن را بهتر مدیریت کنید و دید کلی بهتری به دست آورید.

حفاظت از نوآوری ها

راه های زیادی وجود دارد که می توانید از نوآوری خود محافظت کنید. ما در اینجا بر روی 2 روش اصلی حفاظت تمرکز می کنیم که یا “حفاظت قانونی” هستند یا به دلیل “مزیت حرکت اول” رهبر بازار هستند.

1. حمایت قانونی

بسته به نوع نوآوری، ثبت اختراع برای کسب درآمد از آن و محافظت از آن در برابر دیگران ممکن است مفید باشد. همچنین باید درک درستی از هزینه حفاظت از پتنت وجود داشته باشد. در حالی که ممکن است هزینه اولیه آنقدر زیاد نباشد، ممکن است هزینه های قانونی برای اجرای تخلفات احتمالی پتنت به شدت افزایش یابد و شرکت های کوچکتر را برای گرفتن حق خود دشوارتر کند.

همچنین درک این نکته مهم است که همه چیز را نمی توان محافظت و ثبت اختراع کرد. در حالی که محصولات، فرآیندها و فناوری‌ها معمولاً راحت‌تر محافظت می‌شوند/حفاظت می‌شوند، حفاظت از نرم‌افزار یا مدل‌های تجاری سخت‌تر/غیر ممکن است.

2. مزیت First-Mover

به خصوص شرکت های نرم افزاری از مزیت حرکت اول استفاده می کنند. شرکتی که دارای یک فرآیند جدید، مدل کسب و کار جدید یا محصول جدید است، سعی می کند تا جایی که ممکن است سهم بازار را به خود اختصاص دهد در حالی که رقبا همچنان در حال توسعه عرضه آن هستند. این هد استارت به اولین حرکت کننده مزیت بهبود تدریجی محصول را می دهد. به این ترتیب می توانید سهمی از بازار را به دست آورید و محصول/خدمت بهتری را سریعتر از دیگران ارائه دهید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *